L: Saarelainen

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Voih, vettä, veneitä ja kaunista säätä. Not. Mulla on kyllä tosi erikoinen kesätyö, koska olen keskellä merta, saaressa töissä ja sieltä lähimmälle rannikolle on 10 kilsaa matkaa. Muuten tosi jees, mutta inhoan veneilyä ja saan silti istua joka päivä sen kyydissä 30km. Istun veneessä ämpäri sylissä, eikä varmasti enään ikinä tunnu mikään huvipuostolaite yhtä kamalalta :D

Rakennetaan siis mökkiä sinne ja nykyisin teen maalarin hommia ulkona ku miehet tekee kattoa valmiiksi. Työhön kuuluu myös kahvin keittäminen ja makkaran paitaminen nuotiolla! Ötököitä kyllä löytyy ja eilen sain tapella määkäräisten ja paarmojen kanssa ihan urakalla. (+ sääsken puremia oli sellaiset 42 eilen aamulla..) 


Eli aika rennosti mennään välillä, vaikka työaika onki 7-17.. Tuleepahan kuuneltua paljon musiikkia, leikittyä lampaiden kanssa ja otettua aurinkoa hyvällä säällä. Paitsi sitä aurinkoa ei ole näkynyt juuri koskaan.

Surkea katella näitä aurinkoisia kuvia ku ulkona on ihan hirveä sade ja tuuli. Tänään aamulla miehet lähti töihin ja ite jäin nukkumaan, koska sanoin heti, etten lähe veneeseen jos tuulee normaalia enemmän. Hyvä etten lähtenyt: Merellä on melkeen myrsky eikä miehet pääse pois saaresta ku viimeistään aamulla tai jos merivartiosto hakee ne pois illalla.. Tässä jännitetään koko porukka, mitä ilta tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti