L: Viikonloppu

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tässä vietetään nyt kesän ensimmäistä viikonloppua kakkos kodissa. Perjantaina töiden jälkeen ajelin tänne ja muokkailin sekä Tiinan YO -kuvia (tännekkin tulossa!) ja hautajaiskuvia mielin määrin, enkä halua koskea tietokoneeseen enään koskaan, tai ehkä illalla viimeistään. :)

No pitihän sitä käydä BFF -murua piristämässä kumpanakin päivänä. :) Pelattiin korttia enemmän kuin laki sallii ja saunottiin ihan kiitettävästi. Tehtiinki arvoituksia porukalla ja voi että ne on sitten mahtavia! (Esimerkiski: Tämä kertoo eräästä tytöstä. Tyttö oli äitinsä hautajaisissa ja näki komean nuoren miehen. Tyttö rakastui. Muutaman päivän päästä tyttö tappoi oman siskonsa, miksi?) Ja tän tyyppisiä me arvuuteltiin vaikka kuinka paljon! Ja hyi, T käski mun pelata jotain ihan hirveää peliä ja arvatkaa, nukuinko yöllä ollenkaan.. En. :D

Riku on jossain mettässä niin ihan yksikseen tässä aikaa viettelen. No ei, on täällä ihanaisia ihmisiä ja olen saanut pestyä ikkunoitakin löhöilyn ja lenkkeilyn lomassa. Kohta pitäisi muutama vielä pestä ja sitten lähtisin kohti mökkiä ja huomenna taas töihin :)

Alla kuva, missä on eri tuotteita, esittelee mun uusimmat ja käytetyimmät tuotteet. Kesällä kun ei jaksa hirveästi meikata jne. :) Uusi ripsasi ja tuhat ihon kosteuttajaa ja tietty hiuksiin hoitsikkaa :)

2 kommenttia:

  1. Nyt jäi häirittee kerro tuo arvoituksen ratkaisu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siks että se näkis sen miehen uudelleen ;)

      Poista