L: Kesän festarit

tiistai 10. heinäkuuta 2012
Tänä kesänä - tai oikeastaan heinäkuussa tulee kyllä "festaroitua" ihan tarpeeksi ja nähtyä hyviä esiintyjiä. Parasta tässä on se, etten tykkää olla festareilla ja siksi nämä esiintyjät kelpaa mulle oikein hyvin! :) 

Ensimmäinen onkin nyt heti lauantaina, kun nään uudestaan livenä FINTELLIGENSIN!


Ensi viikon torstaina mennään (jos saadaan vielä liput) katsomaan STAND UP FINLANDIA - esiintyjiä! Ihan mahtava mennä vaan nauramaan hulvattomille jutuille :)

Perjantaina luvassa onkin bilebändi kilpailun voittanut (edit: toinen) GROOVING HIGH ALLSTARS, joka varmasti saa tunnelman nousemaan! Sitten onkin vuorossa ihanaa ihanempi CHISU! Ah, oon niin odottanut, että näen sen(ki) taas uudestaan :)


Myös ihana PMMP esiintyy! Onkohan tämä nyt viides vai kuudes kerta, kun näen tytöt livenä! Niin mahtava esiintyminen ja se energia on mitä parasta! Ja se rumpali... :D

Paikalla olisi myös Petri Nygård ja Paleface, mutta varmaanki porukkaa on niin paljon liikenteessä, etten varmasti näkisi ketään, jos lähtisin juoksemaan kaikki esiintyjät läpi. Ja Petrin olen jo nähnyt livenä ja mielummin jaton tyttöenergiaa kuin julmaa sanaa suomalaisuudesta :) 

Tässä on just eikä melkein ne, mitä haluaisinki nähdä. Ei vois olla parempi fiilis :)

4 kommenttia:

 1. http://www.pohjolansanomat.fi/Kulttuuri/1194740419717/artikkeli/gha+lle+niukka+finaalitappio.html faktat kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama, musta se oli vaan paras, eli voitti ;))

   Poista
 2. Laura ja Tiina mie haastan teijät molemmat, Käykää kattomassa minun blogista ;)

  VastaaPoista