L: Twinkkareilla!

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mahtava viikonloppu takana! Käytiin tosiaan Twin City Festivaleilla kahtena päivänä. Torstaina lähettiin kuunteleen stand up- finlandian kuutta koomikkoa ja ei voinu muutaku nauraa! Läppä mitä parasta ja kaiken kruunas beatboxaaja! Ulkona oli aika kylmä, mutta onneksi auto oli lämmin ja kotona oltiin ennen yhtätoista :) Jukka-poika alko soittaa, mutta ei sitä jaksanu kuunnella.. En tykkää :D

Perjantaina eksyin vihdoin töihin ja kiireesti sen jälkeen alettiin valmistautua seuraavaan koitokseen. Menin ite festareille aikaisemmin ku muut ja illan ainaka kerettiin nähdä kaikki esiintyjät. :) Mulla meinas olla kokoajan kylmä, mutta varmaan tämä lääkekuuri aiheutti sen. Silmäki turpos kivasti, mutta ei se menoa haitannut, oli hauskaa selvin  ja rahaa meni vaivaiset 8e kahteen limukkaan. :)


Grooving high allstars - tsek! Hyvä fiiliksen nostatus heti alkuun! Chisu - puoliksi tsek! Oon nähnyt sen jo ennenki ja oli silloin parempi. Se soitti parhaat laulut heti keikan alussa ja mulla alko sen kasvot ärsyttämään.. En tiedä miksi, mutta kaukaa Chisu näytti ihan Kippari-Kallen vaimolta :D Joten lähettiin puolessa välissä kuuntelemaan Palefacea -puoliksi tsek! 

PMMP - tosiaanki tsek! Eturivi ja mitä paras meininki ja fiilis! Ihan mahtava keikka ja alusta loppuun asti heiluttiin ja laulettiin Rikun kanssa mukana! Parasta oli se, kun Chisu tuli Tyttö-biisin aikana laulamaan myös lavalle! Olisin halunnut kuvata videoita, mutta mulla loppu puhelimesta tila kesken ja sekös ärsytti! Keikan jälkeen mentiin nopsaan kuunteleen Petri Nygårdia ja se no.. Tsek. Ihan yhtä kamala taustanauhalaulua kuin ennenkin. Ei siitä ja niistä tanssivista tytöistä sen enempää :D

Ilta jatku tanssien DJ:n mukana ja voi pojat oli hyvää musiikkia! Mutta lopulta väsymys vei voiton ja päästiin ajoissa nukkumaan :) Jos tulevina vuosina on yhtä hyvät esiintyjät niin mukana ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti