L: Eri kaupunkiin.

tiistai 14. elokuuta 2012
Tänään se tapahtui, mulla alkoi koulu. Toisaalta olen odottanut sitä tosi paljon, mutta haikeudella heräsin silti tähän aamuun. Tiesin, että Tiina pitää käydä saattamassa junalle ja päästää aloittamaan uusi koulu ja uudet kujeet suuressa kaupungissa! Itkuhan siinä pääsi, mutta odotan jo innolla syyskuista matkaa Tiinan luo! :)


Tämä tarkoittaa myös suuria muutoksia täällä blogissa. Enää ei ole luvassa samoja piirejä, vaikka itse niissä jatkankin vaan saadaan uusia ja erilaisia näkemyksiä asioihin ja eri juttuja varmasti riittää! :) 

Nyt tätä blogia virallisesti kirjoittelee lappilainen ja eteläläinen, josta ei lappi lähe kulumallakaan :) Siihen asti, että Tiina pääsee taas blogin linjoille, saatte kyllästymiseen saakka katsella näitä mun kämpän sisustus juttuja.. Paitsi meillä alkaa remppa! En toki ollut juuri saanut kaikkia tavaroita paikalleen kun tänään remppamiehet soitti ja sanoivat tulevansa huomenna korjaamaan makkarin reijät seinästä! Se siitä ilosta, että olisin saanut juttua tänne jo tällä viikolla, makkarissa ei ole mitään tavaraa ja nukun olohuoneessa jälleen kaamoksen keskellä.. :D

Ai nii, toki asunto-höpötyksiä on tulossa toiseltakin puolelta, mutta jos kummiskin väliin jotain muutakin elämää, ettei tämän idea katoa ihan täysin.

 Mutta nauttikaahan hyvästä säästä, +21c tänään mittarissa ja huomenna vähintään saman verran.. :)

Kuva otettu ennen kun raahasin loput tavarat makkarista.. Ei tosiaankaan ole näin siistiä nyt :D

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo hauska taulu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häätyy sanoa, etten nyt kyllä muista ku sain lahjaksi. :/

      Poista