L: Heinäkuun liikkumiset

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Nyt mulla teki mieli palata aiheesta kukkaruukkuun, eli liikunnan pariin. Heinäkuun alussa sain hyvän aloituksen kuukaudelle, mutta sitten sairastuin poskiontelotulehdukseen / kesä flunssaan ja sellainen virallinen liikkuminen hyötyliikunnan ohella jäi täysin. 

Kolmisen viikkoa vaan oleskelin ja silloin oli myös muutto, enkä ole nyt saanut salille korttia hankittua. Lähinnä olen sitten ruuan suhteen ollut tarkempi, eikä paino lähtenyt nousuun! Vaikka välillä söin roskaruokaa niin tasapainona sitten "paasto" ja salaattia lopulle päivää. Säännöllinen ruokailu on se juttu, miksen ole aikaisemmin huomannut tätä? :D Ajattelinki hamstrata pakasteen täyteen marjoja talveksi, niin saan iltaisin nauttia iltapalaksi pirtelöä, nam :)


Huisia tässä on se, että painossa pudotus on ollut tasaista ½-1kg /per viikko! Nyt ollaan pysytty muutama viikko samoissa lukemissa, mutta nyt on saavutettu -10kg raja ja ensimmäinen etappi! Itse en huomaa ulkoisesti eroa kuin vaatteissa, jotka eivät enään kiristä joka paikasta, mutta olo on paljon virkeämpi ja jaksan paljon enemmän arjessa kuin ennen! Ja mikä parasta, pystyn katsomaan itseäni peilistä, etten saa pahaa mieltä siitä. Peilistä hymyilee joku aina takaisin :) Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle tasolle.

Toinen ilahduttava juttu on se, että mulla meni ensimmäiset "tavoite housut" jalkaa. Kyseessä on siis tuulihousut, jotka mahtuivat mulle viimeksi ammattikoulun ykkösellä! Sen kunniaksi kävinkin koiran kanssa juoksemassa 7 km lenkin, kun olin niin innoissaan asiasta :)


p.s Osaisko joku suositella hyvää salia Rovaniemellä? :) Mielellään jos opiskelija-ystävällinen rahan suhteen, mutta ei sillä niin väliä, kunhan salilla olis hyvä ilmapiiri niin sekin riittäis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti