L: Kylpyhuone + info

perjantai 24. elokuuta 2012

Kylppäri, oi kuinka inhoan tätä. No ei vais, mulla vaan inhottaa se, että vuokra-asunnoissa ollaan panostettu yleisiin tiloihin, muttei koskaan kylpyhuoneeseen. Ratkaisultaan tämä on hyvä ja tilava niinkuin edellisessä asunnossa, mutta värit ja kalusteet on suoraan 90-luvulta. Mutta ei sitä vessassa asuta niin meneehän se nuin :)

Onneksi pienillä jutuilla saa kylppäristäkin viihtyisän, vaikka värimaailma pitäisi muuttaa pois tuosta turkoosista. Edelliseen se sopi, nyt se pistää jopa liikaa silmiin seinien takia.


Ehdottomasti huonona puolena sanoisin lattian liukkauden! Son tappava! Varsinkin suihkussa saa varoa tosi tarkkaan, mihin astuu ja eih, ei yhtään kiva juttu! Mutta sitten anoppi keksi, että on olemassa tuollaisia märkätilan mattoja ja miksei kukaan ole ennen kertonut niiden kätevyydestä mulle? Niitä oli erilaisilla kuvioilla, eikä mattoa tarvitse ottaa pois suihkun ajaksi vaan se kuivuu nopeasti! Nyt vaan saisin ostettua uuden suihkuverhon ja maton niin sais yhtenäisen värimaailman, sitä odotellessa.. :)

Toinen erittäin kätevä juttu on imukupilla seinään laitettavat hyllyt. Yleensä ne on todettu huonoiksi, mutta ainakin meillä ne on pysyneet seinässä todella hyvin. Suosittelen, jos ei saa reikiä porata :)

Ok, tänne pitäisi ostaa vielä vaikka ja mitä! Hiustenkuivaajalle oman telineen, puntari ja todellakin uusi korkea hylly. Meillä tila loppu kesken kaikille tarvikkeille ja osa kylppärin tavaroista on eteisen lipastossa.. :D


Hei mulle tuli tällainen viesti teille kaikille luettavaksi: "Heippa tiinaltaki! minun netti pätkii sen verran pahasti ettei postaamisesta meinaa tulla mitään frown hommaan nopeamman netin ja palataan paremmin asiaan!" 

Eli mun juttuja tulossa niin paljon kuin jaksan kirjoittaa ja Tiina palaa astialle kunhan kerkeää, eli ei hätää :)

2 kommenttia: