L: Normi päivä

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Oi, vihdoin nettiki toimii kunnolla ja puhelin suostu yhteistyöhön. Huonoja kuvia tiedossa, mutta minkäs teet ku Riku vei kameran. Aloin aamusta kuvaamaan eilen "mun päivää kuvina" ja tässä olisi kooste mun normaalista arjesta :) Aika tylsää, mutta no, kelläs nyt sen erikoisempaa olisi?

Aamulla ylös joskus ysin aikoihin. Meikkasin, laitoin hiukset ja join mehua. Lähdin kävelemään kouluun, mutta luokkakaveri nappas mut kyytiin matkalta. Koulussa perus viittomakieltä, työharjoittelun miettimistä ja paljon kahvia! Neljään asti sitä jatkui ja sitten pääsin kotia...


...Tosin siellä aina odottaa yksi huligaani, joka haluaa lenkille! No eihän siinä auttanut kun lähteä.

Tietenkin sen jälkeen oli luvassa ruoka! Vähän sekametelillä mentiin, kahta edellisen päivän ruokaa sekaisin ja salaattia. Sen jälkeen oli aika rentoutua, eli pelata vähän pleikkaria ja pestä pyykkiä. Huomaa, ettei Tiina enään asu täällä ku vietän päivät aikalailla kotona, mutta oli pakko lähteä kaupungille ja käytiin kahvilla Rikun kanssa. Riku osti uuden puhelimen ja itselleni tarttui mukaan vain  kultainen pampula. Ajattelin huomenna tehdä sen ympärille asun, saa nähdä mitä siitä tulee :)


Iltapalaksi pirtelöä ja no.. Nukkumaan yritin mennä, vaikken unta saanut moneen tuntiin. Niin joo, katsottiin me BB :D Ei elämä vois olla tylsempää, onneksi ensiviikolla alan käymään salilla (jos tämä flunssa ei pahene) ja loppukuusta alkaa nyrkkeily, ihan mahtavaa!

p.s Viikonloppuna meen kyllä paijaamaan tuota ihanuutta <3 Tuitui!

2 kommenttia: