L: Olohuone

torstai 30. elokuuta 2012
Olisin tänään näyttänyt koko olohuone ja keittiö-kompon, mutta Riku ei ollut tiskannut, eli se tulee sitten joskus :) 

Mutta pitemmittä puheitta: Teretulemast meän olohuoneeseen. Muutoksia sinne kaivataan, mutta sitten ajallaan (ja rahallaan) sekin tulee valmiiksi :)


Liian pieni tv ja subbari puuttuu, niinhän se mies luulee :D Muuten tämä onki Rikun sydän, mutta niinhän se olohuone ruukaa olla :D Oikeastaan kaikki siellä on vanhaa, mitään ei olla ostettu. Verhot ja matto oli edellisessä asunnossa ja Danan ikiruma koppakin on löytänyt paikkansa. 

Olohuoneen pöytä taitaa olla ainoa  uusi esine täällä ja sekin oli tuparilahja. Oli vaikea löytää sopivan kokoista sohvapöytää, koska sohvat ovat itsessään niin massiiviset, ettei mikään pieni näytä hyvältä, mutta taas massiivinen pöytä syö tilaa muusta tilasta. Lasinen vaihtoehto oli paras ja toimivin :)

Pitäisi ostaa tyynyt, uusi kello, uudet matot muualle asuntoon ja kasveja ja ja ja.. Mutta no, näin se menee oikein hyvin :)

P.S: Mulla on aikainen herätys (7.00) ja saan ihanan vieraan kylään! Ette toki arvaa kenestä puhun.. ;)

2 kommenttia:

  1. mistä tuo sohvapöytä on, kun oon meillekkin ettinyt lasista ja askosta löytyi, mutta 500e hinta ei oikeen kolahtanu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys! Eli en tarkkaan tiiä, mistä se on ku lahjaksi sain anopilta, mutta jos en väärin muista niin se oli joku näistä suosituimmista nettikaupoista netissä! Ellos, anttila tai Hobby..? Kannattee katella ainaki ne läpi, kyllä se vastaan tulee :) (oisin alkanu katsoon ite, mutta en saa ostaa mitään ku varmasti ostoskoriin jotain päätyisi :D)

      Poista