L: DIY - Pöytä!

perjantai 7. syyskuuta 2012

Ystäväni Jenu halusi maalata oman pelipöytänsä ja mielelläni menin sitä auttamaan :) Sininen ei kuulemma ole enään IN ja tietenkin siitä piti maalata valkoinen! Vaivaiset 5h me tätä väsättiin ja vaikken lopputulosta ole nähnyt luonnossa niin kyllä siitä (ehkä) hyvä tuli :)

Viisaitahan met oltais oltu, jos oltais ostettu maailin poisto_sitä_mitä_lie_ainetta, mutta ajateltiin, että tuohan lähtee hiomalla. Ilman konetta se oli tuskaa ja koneen kanssa kädet vaan tärisi! Oltiin ekan tunnin jälkeen jo luovuttamassa, mutta kyllä me sitten innostuttiin. Toisin ku Jenni, ite rakastan pientä nysväämistä ja hinkkasin nuita pöydän jalkoja suurimman osan ajasta. :D Niistä tuli ihan täydelliset, kunnes Jenni veti töpselin pois ja halus alkaa maalaamaan.


Laura aka "oon maalannut koko kesän, enkä koske pensseliin" katseli vierestä kun Jenni suti. Loppujen lopuksi revin siltä sen kädestä ja maalasin ite :D No ei vais, kauheasti muka neuvoin siinä, vaikkei asia mulle kuulu. Tuo pöytä maalattiin viisi kertaa ja mielenkiinnolla odotan sen näkemistä livenä ja tietty omistajanki haluan nähdä :)

7 kommenttia:

 1. Ihan vaan vinkkinä, että ois kannattanu vetää Otex tartuntapohjuste ennen tota kalustemaalia. Ei ois varmasti tarvinnu viittä kertaa maalata, eikä alkais kellertää myöhemmin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa tehtiin niin monta juttua eri tavalla ku mie ite olisin tehnyt, mutte ei ole mun pöytä ja tärkeintä että jenni on ite tyytyväinen siihen :-)

   Poista
 2. Saako ehottaa postausideaa? Tekisitte molemmat semmosen postauksen, missä listaisitte teijjän lempiblogeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva idea, varmaan jossain vaiheessa tulee semmonenki. :)

   Poista
  2. Kiva juttu :) Haluaisin itelleni lukemistoon lisää hyviä blogeja, mutta oon niin huono ettiin niitä :D

   Poista
 3. Hihi. <3 Kiitos murutsi avusta!

  Ja eikös se niin mee että jälkiviisaus paras viisaus... :D Plus oon kyllä tyytyväinen ja rakastan minun pöytyliä, ei pienet virheet haittaa komiassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pittää sen itetehdyn näkönen olla :-) oleppas hyvä muru!

   Poista