L: Loput asunnosta

tiistai 4. syyskuuta 2012

Hellurei ja hellät tunteet. Kone hajoaa ihan justiin, saas nähdä, koska nakkaan tämän tuosta parvekkeelta alas.. Mutta eipäs valiteta, elämä on. Kotiki oli siisti ja pitihän siitä alkaa kuvia räpsimään. Ekana kun meille astuu sisälle, näkee valkoista, mutta mulla naurattaa tuo väliaikainen matto, koska se on niin säälittävän kokoinen ja näköinen. Raukka, jätetty ihan yksin :D

Mutta rakastan tän kämpän avaruutta, eli kaikki näkee yhdellä silmäyksellä ja keittiö on ISO! Ehkä tietty tilaa vois olohuoneen puolelle laittaa lisää, mutta kelpaa kokata kahdestaan ja silti voi telkkaria katsella ja koirakin näkee sohvalta kaikkialle. Just passelia :) Koko kämpässä on kolme ovea, joista yksi piti erottaa Wc-tarralla.


Kaapeissa on enemmän tilaa kun tarvisi, mutta en valita! Uutta ilmettä saatiin kun vaihdettiin kaikki kahvat saman sävyisiksi, eihän kukaan olisi niitä puisia jaksanut katella. Ongelmana oli löytää tauluille hyvät paikat, koska melkein joka seinällä on jos monkinmoista reikää ja tappia. Ei ole edellinen omistaja kauheasti miettinyt taulujen paikkoja.. Vaan no, niitä on ollut ympäri asuntoa, jopa keittiön kaappien päällä!

Myöskin odotan palkkaa, että saisin vaihtaa nuo keltaiset hehkut vaaleiksi, niin tulisi tasaisempi valo asuntoon. Ja olkkarista puuttuu lappu ja ja.. No keskenhän tämä on :D Sävymaailmakin on hukassa, mutta eiköhän sekin löydy joskus :)


Ruokailuryhmä haettiin Askon alesta, mutta kaikki luulee, että tuolit on Ikeasta. Ei muutes ole! Pöydän piti alunperin olla 20cm pienempi, mutta onneksi se oli loppunut, koska tämä on just tarpeeksi iso. Ensin ajattelin, että valtavahan tuo on, mutta tietokone vie ihan kivasti siitä tilaa ja yleensä syöjiä on maksimissaan kolme niin kyllä siihen mahtuu, eipähän ole ahdasta kellään :)

Riku raukka inhoaa tiskaamista ja on ihan tuksissaan sen kanssa. Saa nähdä, koska se kyllästyy täysin ja marssii lähimpään kauppaan ostaan sellaisen. Nytkin tiskivuorolista ja tiskivuori näyttää sille jo pahasti miinusta. (ok, me tapeltiin aiheesta niin paljon, että tehtiin lista ja lintsaamisesta tulee tuplavuoro, eli mun ei tarvi tiskata enää ikinä :DD)

Mutta sellainen koti, 57neliön rakkaus. Muutoksia tulossa, mutta ne te näette tulevaisuudessa täällä, sen voin vaikka luvata :)

P.s Just nyt rakastan mun kaupunkia niiiiin paljon. Revontulet kaupungin yllä <3

6 kommenttia:

 1. Kauniin valoisa asunto! :) Asutteko vuokralla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokralla joo. Toivittavasti pian olis jo oma asunto :-)

   Poista
  2. Joo tajusin kommentin jälkeen että olen luultavasti asunut samassa talossa :) ainakin maisema ja kylppäri täsmäävät :)

   Poista
  3. Jos tötterö on sulle tuttu käsite niin varmaan olet :-) ja tässä talossa vaihtuu asukkaat tiuhaan tahtin niin jos ei tämä kämppä nii varmasti tästä läheltä vähintään :-) hassua!

   Poista
  4. Joo sama talo! Asuin äidin kanssa joskus 2002 ehkä.. :) Mutta meillä oli erilainen pohja asunnossa. :)

   Poista