L: Mattoja lattiassa

tiistai 25. syyskuuta 2012

Eiku katossa.. Mutta vuppiduu, vihdoin asunnossa on matot! Makkarin ruskeahko sävymaailma päätti rantautua olkkariinki ja nyt kaikki matot komeilee suht saman sävyisinä. Voipi olla, että makkari kokee muodonmuutoksen piakkoin, mutta sen näkee vasta sitten joskus :)

Varsinkin eteisessä pieni matto ärsytti suunnattomasti, koska kaikki lika lainehti ympäri asuntoa. Nyt kun siellä on isot matot, ne on helppo imuroida pois, eikä muualle tule hiekkaa ulkoa. Niin mahtava asia! Vaikka ehkä näyttää törkyseltä tuo kaksi mattoa ihan vierekkäin niin tässä on enemmän kyseessä käytännöllisyys kuin kauneus. Laura kiittää siivotessa! Ja kenenkään ei tarvi miettiä, mihin kengät jättää ku ne mahtuu mihin vain! :)


Pöytäkin sai alleen maton, joka helpottaa tuolien siirtämistä, eipä kuulu enään hirveää ääntä! Myöskin keittiön kapein osa sai osakseen pitkän maton ja no, Dana taitaa kiittää näistä kaikista matoista ehkä eniten. Se ei voi sietää tassujen kopinaa ja se onkin hyppinyt täällä asunnossa ympyrää monta päivää :)

Vaikka kaikki näyttää ihan eriparilta, niin kyllä ne sointuu asuntoon noin muuten aika hyvin. Kokonaisuus ratkaisee ja täällä on vielä aikas paljon kaikki kesken, ettei vielä voi sanoa, onko hyvä vai ei! Mutta se siitä höpinästä. Käytiin äsken 4km juoksemassa koko porukalla ja nyt suihkun kautta nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti