L: Naturelli!

lauantai 29. syyskuuta 2012

Tänään on matkustettu taas ihan urakalla. Kävin moikkaamassa kaveria, joka muuttaa kauas pois ja sitten piti kotona porukoitakin käydä moikkaamassa. Nopsaan pyörähdettiin joka paikassa ja päätettiin matkustaa takaisin tänne kakkoskotiin. Onneksi nyt on vasta perjantai niin saa ihan rauhassa olla viikonlopun, ettei tarvi kokoaikaa liikkua ja olla menossa!

Jos joku seuraa instagramia niin varmaan on huomannut, että tänään hiuksetkin koki muutosta. Tosiaan ei voi sanoa, että suurta olisi tapahtunut, mutta sitäkin tyytyväisempi olen. Tällä värillä haettiin jotain mahdollisimman luonnollista, neutraalia ja helppoa. Liukuvärjäystä haettiin myös, mutta lopputuloksesta tulikin tasaisempi, mutta mun mielestä jopa parempi. Jos oltais lähdetty värjäämään latvoja vielä vaaleammaksi niin mulla olisi tippunut hiukset päästä. Onhan siellä 10001 kerrosta sitä punaista, eli vielä se pitäisi kasvattaa pois ja jos haluan pitkät hiukset pitää niin siihen menee aikaa :) Mutta jos väriä katsoo tarkkaan, niin kyllä siellä pientä liukuvärjäystä on havaittavissa!


Pyrittiin ottamaan kuvia monessa valossa: Keinovalossa, luonnollisessa sisävalossa ja ulkona. Nähtävästi myös vanhat raidat latvoissa puskee esille! Nyt toivotaan, ettei tämä kevytväri kulu ihan heti pois ja jos kuluu niin mielellään silti pysyis luonnollisen näköisenä. Sen näkee sitten, mutta luottokampaajaa en ajatellut rasittaa pitkään aikaan, vaikka pidennykset houkuttelis oikein paljon.. ;) (jos vaikka ostaisin itselleni ne joululahjaksi, ken tietää..)

Hiuksten malliin ei koskettu, koska leikattiin ne kuukausi sitten. Etuhiukset saa kasvaa rauhassa pitkiksi, haluan päästä siitä eroon, vihdoin! :)

2 kommenttia: