L: Pikkumyy

tiistai 18. syyskuuta 2012
Hellurei ja hellät tunteet. Nyt on taas saatettu yksi pari avioon ja annettu serkkupojalle nimi. (Siiiiis... Miehän oon täti sille ku kyseessä on "siskon" lapsi!) Mie niin tykkään siitä pikkusen hoitamisesta ja parin viikon päästä menen taas sitä hoivaamaan. Se kasvaa niin nopeasti, tuitui <3

Nyt saa häät riittää vähäksi aikaa, joka viikonloppu ja näin lyhyessä ajassa kolmet juhlat on kyllä ihan tarpeeksi :) Ei sillä, että juhlat ei olis kivat, mutta alkaa tämä mun dieetti sanomaan sopimustaan irti, enkä salli sitä!

Vasemman puoleiset kuvat nyt viikonlopulta, oikean puoleiset viimeviikon häistä! On tullu juhlittua monen viikon (kilojen) puolesta..

Mulla on muuten seuraavat kaksi viikkoa yhtä hullun myllyä! Huomenna menen vanhusten talolle ja uusin tentin, kun taas keskiviikkona olen koko päivän kuurosokeiden kanssa. Jännittää ihan pirusti! Hyvä kokemus tiedossa, mutta illalla Pellosta ajaminen pimeällä tiellä kauhistuttaa kaikista eniten..

Kiirettä saa olla, mutta blogi ei unohdu toivottavasti :) Ollaan saatu kotiin niin paljon muutoksia ja kaikkea mahdollista, että pitäisi alkaa niitäkin kuvaamaan. Meillon vaan tietokoneen kanssa ongelma! Tämä rämä on just hajoamaisillaa, kummallakin meistä on hirveästi rästissä valokuvauskeikkojen kuvia, niin loppuviikosta on vähän pakko mennä ostaan uusi kone! Ongelman nimi on se, ettei se mahdu mihinkään, koska en halua läppäriä enkä ole varautunut pöytäkoneeseen.. :D 

Nooo, katsoa nyt, mitä tästäkin tulee ja loppuviikosta saan taas odotetun vieraan kylään. Vaikka mun piti mennä sen luo loppuviikosta niin onneksi sain siirrettyä junailua paremmalle (ja rahakkaammalle) ajalle! :)

Mie lähen nukkumaan, huomenna pitkän päivän jälkeen ajattelin vain nostaa jalat ylös! Taitaa seuraavat kaksi viikkoa olla tällä kaavalla: herään-kouluun-koiran lenkki-siivoaan-salille tai nyrkkeileen-kotia tekeen läksyt ja taas nukkumaan. Kuulostaa erittäin hyvältä. NOT. Jos ei ole muuta asiaa nyt, niin instagramia voi jälleen seurata tuosta sivupalkista. - Ihan vaan Jenulle tiedoksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti