L: Ilmansuunnat

tiistai 23. lokakuuta 2012

Päätin sitten taas vähän askarrella. Tällä kertaa uhriksi pääsi taulu, koska halusin megaison kuvan seinälle, mutta kaikki elokuvajulisteet ovat pystykuvia ja halusin laittaa mielummin kuvan vaakaan. Sain siskon kaverilta palasen tapettia ja siitä se idea sitten lähti :)

Se vaan, että idea ei sopinut yhtään edelliseen sisustukseen makkarissa. (Kuva on aika vanha, koska makkari on tuonkin jälkeen muuttunut, mutta tumma väri pysynyt) Siispä koko huone meni uusiksi!


Meillä on sotkutassu Dana niin koko valkoisesta on turha unelmoida. Mutta kävin lomalla vähän Ikeassa ja totesin, että samapa tuo on ostaa, koska se on helppo pestä jos tahroja tulee juoksujen aikana. (Ja ne on niin harvoin, että pystyn elämään kyllä yhden kuukauden tummallakin peitolla.) 

Miten voikaan verhot ja päiväpeitto muuttaa näköä nuin paljon? Kuvissa ei näy, mutta sängyn vihreä runko on myös peitossa valkoisten helmalakanoiden alla. Vielä kun saisin vaihdettua huoneeseen kattolampun ja pöydän varjostimen mustaksi niin volaa! Ehkä voisin myös vaihtaa joskus nuo kaappien kahvat sopiviksi ja jotku värikkäät tyynyt sänkyyn. Mutta voi että oon tyytyväinen ja unikin maistu niin hyvälle :) 

Ja tuo sukka ikkunan päältä. Kiitos huonon eristyksen, ilman sitä täällä elettäis kuin jääkaapissa...

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo taulu,ja sisustus koira Dana niin suloisena paikallaan.t.Pirjo

    VastaaPoista