L: Kodin muutokset

lauantai 27. lokakuuta 2012

WC on aina ollut mulla turkoosi, niin edellisessä asunnossa kuin nytkin. Ärgh, mulla meni hermot siihen ja halusin vaihtaa sävyä.


Käysin Clas Ohlsonilta kivan suihkuveron 11e hintaan ja Ikeasta nappasin sekä valkosen, että harmaan maton mukaan. Myös LOVE-teksti löysi vihdoin paikkansa. Muutos on aika näkyvä, vaikka isompi hylly tuonne kaivattais ja piksesti, alkaa pursuta joka paikka kaikkia hiustavaraa jne.

Kuvat on otettu illalla, joten valoa oli aika vähän.


Clas Ohlsonilta ostin myös kolmet salkset ja pölyjen pyyhkimiseen liinoja. Ikeasta kaipasin lähinnä tuota uutta paistinpannua! Makuhuoneen päiväpeiton te olette nähneet jo, pieni tarjotin leiville pääsi keittiöön ja servetit omalle paikalle  :)

Ajattelin tulevaisuutta ja jos sattuisi joku vahinko asunnossa, niin nyt siihen on varauduttu. Palopeite ja ensiapulaukku auttaa hädässä :)


Myös keittiössä tapahtu pieni muutos. Yläpuolella kuva ennen muutosta ja tein muutosta kesken kuvienkin :D

Eipä sen ihmeempää, vaan pöytä kääntyi ympäri ja koristeet vaihtoi paikkaa. Puu oli ennen isossa ikkunassa ja kirjaimet pienessä. Myöskin värimaailmaa yritän saada pois sekametelistä, joten verhot vaihtui myös olohuoneessa. Valkoinen pöytäliina suojaa pöytää ja vielä pitäisi vaihtaa pöydän tabletit niin sitten ois hyvä vähäksi aikaa :)

2 kommenttia:

  1. http://destinationgrowth.blogspot.fi/2012/10/i-your-blog.html

    Tässä teille haaste. :) Ootteki sen tehny jo. :D

    VastaaPoista