L: Ranskalainen brunssi

maanantai 15. lokakuuta 2012

Meidän piti Tiinan kanssa kirjoittaa tästä brunssista yhdessä, mutta juteltiin niin paljon tuosta Felix Baumgartnerin hypystä ja katsottiin lehdistötilaisuutta, niin siinä sivussa asia sitten unohtui.

Jos teillä ei ole nälkä niin nyt alkaa vähintään mahaa kurnimaan! Käytiin Tiinan ja Rikun kanssa kokeilemassa Rovaniemen Cafe & bar 21:ssä brunssia sunnuntaina. 

Brunssihan on siis vain sunnuntaisin ja jos haluatte joskus syödä annoksen niin muistakaa varata pöytä ajoissa vähintään edellisenä päivänä!  :) Pöydälle varausta on puolitoista tuntia ja hintaa aterialla on 13,50e/henkilö.


Brunsseja on kolme erilaista: Espanjalainen, italialainen ja ranskalainen brunssi.  Me kaikki kolme otettiin viimeinen ja se todettiin hyväksi vaihtoehdoksi. Annos näyttää loppujen lopuksi aika pieneltä, mutta mulla jäi croisantti ja marmeladi kokonaan syömättä ja piiraasta pieni palanen. Oltiin kaikki ihan ähkyssä, mutta voi taivas kun oli hyvää ruokaa! Näin karkkilakkoisena tuo jälkiruoka oli niin maittavaa, eikä muuten haluttanut yhtään herkkuja sen jälkeen. Annos korvaa täysin lounaan, eikä nälkä tule uudestaan ihan hetkessä. :)

Kaikki baarin pöydät oli täynnä porukkaa ja puolituntia meni ennen kuin päästiin syömään, mutta hyvää kannatteekin odottaa. Suosittelen lämpimästi kaikille sunnuntain brunssia :)

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, siitäkö on tullut noin suosittu ettei ilman pöytävarausta mahdu syömään! Vielä kesällä kävin muutaman kerran ihan hetken mielijohteesta, mutta terassikin oli tosin käytössä silloin.. :) Hyvältä näyttää ruuat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei puhettakaan että mahtuis ilman vartausta. Kokoajan tuli lisää porukkaa, eli suosittu on! :)

      Poista