L: Tuhlailua

keskiviikko 10. lokakuuta 2012
Oonpas taas tuhlannut, vaikka rahaa mulla ei oikeasti ole. :D No ei vais, tuo facebookin kirppari tuottaa ihan kivasti niin nyt sitten ajattelin tuhlata vähän itteeni. 

Tosin ens kerralla päätän jo valmiiksi mitä ostan, nähtävästi mua ei saa pidettyä kynsilakoista irti. :D


Olen täysin ihastunut blingbling-lakkoihin ja kun Ginatricossa sellainen vastaan tuli, niin en voinut vastustaa! Myöskin mukaan tarttui sininen eyeliner, jota ajatelin käyttää viikonloppuna eräässä kuvauksissa. :)

Cubukseen oli tullut ihan mahtavia urheilupaitoja ja olisin voinut kantaa kotiin niistä kaikki! Nyrkkeilyssä paita oli mitä parhain ja en taida enään muita huolia päälle salille. Kassalla huomasin myös punaisia lappuja Dependin hoitolakkojen päällä ja mukaan lähti kynsinauhan öljy, kynnen syväpuhdistaja ja oranssi lakka :) (galaxy lakkausta varten!)

Viikonloppuna sain päätökseen olohuoneen lampun etsinnät! Löysin mitä ihanimman kristallisen lampun, mutta 250e hinta ei ihan sopinut budjettiini! Onneksi Kodin Terrassa komeili aikas täydellinen lamppu, joka sopii mitä parhaiten meän olohuoneen pöydän kans yhteen :) Lamppu ei ole liian pieni, muttei myöskään liian näyttävä! Love!

Myöskin keittiöön ostin vihdoin kaitaliinan pöydälle. (Anttilasta) Makkarin- ja olohuoneen liina on vielä etsintöjen alla, mutta eiköhän nekin joskus löydy :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan kodikkaita nuo kuvat teijjän kämpästä :--) Ja mitä, kynnen syväpuhdistajalakka? En oo koskaan ennen kuullukkaan :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) puhdistaa varmaan epäpuhtaudet pois. ei se kummiskaan ihmeitä tee :D

      Poista