L: Urheilu vs löhöily?

torstai 4. lokakuuta 2012

Tässä sitä taas ollaan, salin jälkeen jalat kipeänä ja huomenna meen uudestaan rääkättäväksi. Tämä tuntuu niiiiiiin hyvältä!

Tässä muistelen aikaa kun heitin itselleni ilmaan, että jokos nyt olis aika alkaa läskin harrastamaan liikuntaa ja aloittaa terveellinen elämä.Parasta on se, että siitä on yli puolivuotta! Mihin tää aika menee, koska se tuntuu vasta eiliseltä! Muistan hyvin sen kun ensimmäisen virallisen lenkin jälkeen (3km, 45min) kirosin pikkuveljen alimpaan helv... ja sykemittari huiteli maksimissaan perus hölkässä 180 pintaan. Ihan hirveä lukema! Kesän alussa salilla ei jalkaprässissä noussut edes oman painon verran. Puhumattakaan siitä, että olisin jaksanut punnertaa kertaakaan, etten olisi kolmosen kohdalla huutanut! Voih, onneksi tuo on nyt historiaa.

Syke huitelee normaalilla tasolla jopa kovemmassakin juoksuvauhdissa, (5km, alle 30min) eli kunto on kohentunut aika kivasti, vaikka parannettavaa vieläkin on. Samoten jalkaprässi alkaa huiteleen lähemmäs 100kiloa ja varsinki pohkeet huitelee 60kilon kohdalla (kuukausi sitten painot oli vielä 25kg!) ja mikä parasta, ojentajan ja (rinta)penkin tankoon saan lisätä jo 5kg painot, kun ennen just ja just tanko nousi ilmaan. Mulla maximi toistot sarjoissa on 3x8 ja jos menee sen yli niin heti kilokaks lisää, ettei varmasti pääse tulos löysäileen, eli maximi puntteillaan hiki valuen. :)

Silloin alussa yks-kaks kertaa viikossa liikunta riitti piettämään ajatukset kassa, nyt tuntuu, että liikkumattomasta päivästä tulee huono mieli. Varsinkin viime maanantaina kun en lähtenyt nyrkkeilyyn niin olo oli tosi kurja! Tää on paha juttu mun mielestä ja kerta tämä on tällaiseksi mennyt niin tiistai ja viikonlopun toinen päivä ovat sallittu laiskottelulle ja sillä ollaan nyt pärjätty :) Myöskin koiran kanssa ulkona käveleskelyä en urheiluksi laske, ellei se veny pidemmäksi tai syke nouse sopivasti. Hyötyliikuntaa pitää muistaa harrastaa :)

Semmosia mietteitä ja en ole katunut tätä valintaa olleskaan! Painosta kerron sen verran, että pääsin -13kg tavitteeseen, mutta yhtäkkiä paino alko nousta taas -10kg paikkeille sali harrastuksen myötä, vaikka senttejä vyötäröstä on lähtenyt, eli uskon mun olemattoman lihasmassan pikkusen kasvaneen! Tosin olen alkanut vähän lipsuilla ylitarkasta ruokavaliosta niin voi olla siinäkin vika, mutta entiseen en ole palannut! (BTW, oon ollu jo 9kk ilman karkkia!) Pikkuhiljaa alkaa niitä tuloksia tulemaan ja jos tässä ennen joulua uskaltautuisin taasen kehonkoostumusmittaukseen niin näkisin tuloksen lapulla :) Ja ENNEN-JÄLKEEN kuvat on otettu, mutten vielä uskalla niitä julkaista :/ Mutta pikkusen haaveilen jo tavoitetta kesäkuntoon 2013!

Kuinkas siellä ruudun toisellapuolella ollaan liikuttu ja onko näkynyt tuloksia? Terveellisellä järjellä liikkuminen on niin parasta :)

*Harmaat ovat viikonlopun suunnitelmia.

4 kommenttia:

 1. Mä lähen kuule tässä hakkeen itellekki sen salikortin hetikö tuo muksu tuolta herrää päikkäreiltä! :) Mulla on pikkusisko vklopun kylässä, nii kerkeän käyä vähä hikoilemassa. Käyn eka kysyy ohjaajalta että onko mulle mitää tehtävissä :D Mut hienoo Lape, sää oot kyllä tosi aktiivine persön. :)

  VastaaPoista
 2. *Taputapu* Hienoa että oot saanut tsempattua ittes liikkeelle. Mä vielä odotan sitä rykäsyä kun itse pystyn siihen :) Ja oot laihtunut selkeästi tosi paljon ja näytät ennenkai todella terveeltä, hyvinvoivalta ja hehkuvalta! :)))))))))

  JEE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Mirette! :) Kyllä nuita tuloksia näkyy ja kyllä saat ittäs tsempattua, kunhan et pakkopullaa hommasta tee. Pienellä alottaa niin kyllä se siitä alkaa sujua :)

   Poista