L: Elmo VS. Dana

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Nyt on muisteltu kaikkia nukkuneita kynttilällä ja nähty muutama tärkeä ystävä. Tuntuu, ettei nykyään niin paljoa kerkeä istua alas ja jutella, mutta nyt otettiin kyllä monen viikon edestä sekin asia ja nyt son korjattu :D Muutama lasi viiniä myös kului, mutta oli niin mukava jutella ja olla vain :)

Viikonloppu suju loppujen lopuksi tosi kivoissa meiningeissä, vaikka lakoi vähän huonommin, mutta hyvä näin. Dana ja Elmo yrittivät tehdä ystävyyttä, mutta mun vanha neiti ei oikein välittänyt villistä pennusta :D Hehe, monet kerrat saatiin nauraa nuille kahdelle ku kummallaki on muka iso ego, mutta kumpiki on silti niin nössöjä. TÄMÄ kuva kertoo niin paljon, Dana haukkuu ja Elmo juoksee karkuun. :)

Voi nuita pikkusia, vaikka kokoajan se Dana kyllä oli mun jaloissa ja Elmolla miehinen vietti yritti puskea :D


Oltiin tänään myös aikuisia! Me syötiin päivällinen porukalla ja juotiin kahvit siihen päälle. Miksei nykyään tehdä sitä niin paljon kuin nuorempana? Muistan vaikka kuin monesti kun mentiin vartavasten syömään jonnekki ja siinä sivussa juteltiin ja se ei ollut sen kummosempaa. Meidän pitää kyllä tämä ruokailu ottaa tavaksi, oli sen verran mukavaa :)

Nyt kohti sänkyä ja kohti uutta viikkoa. Muutaman päivän kun jaksaisi, niin sitten olisi harjoittelu pulkassa ja pulkka ojassa :)

4 kommenttia: