L: Isin luo matkani käy!

maanantai 12. marraskuuta 2012
Jakku, paita (uusi) H&M / kaulakoru GUESS / Housut iänvanhat lempparit!
Enpäs ole pitkään aikaan näin aikasten aamulla kirjoittanut tänne mitään! Kello on puoli yhdeksän?!? Joskus näin :)

Lauantai aamuna mulla oli niin paljon aikaa, että peräti laitoin itteni ihmiseksi. Oli kiva kihartaa hiuksia, meikata, pukeutua mieluisasti, niinkuin normaalit ihmiset tekee :) Viimiset kuusi viikkoa olen pukeutunut töihin lähinnä huppariin ja farkkuihin niin oli kivaa vaihtelua :) Myöskin se oli kivaa, että näin kivoja kavereita ja ensviikonlopun suunnitelmat selkeni huomattavasti :)

Hyvää eilistä isinpäivää kaikille isille! Kävin itsekkin moikkaamassa omaani, vaikka otsikko vähän valehteleeki. Olin isosiskon luona koko viikonlopun ja oli niin kivan rentouttavaa olla vain ja penkoa siskon vaatekaappi tyhjäksi! (ok, sitä ei niin vain tyhjennetä ku niitä on neljä kaapillista ja enemmänkin!) :)


Kävin toki katsomassa "siskon" vaavia, joka on niin hirmusesti kasvanu joka kerta, etten kestä! Onneksi vauvakuume on laskenut huomattavasti ja tuommonen visitti tuolla kylässä tekee ihmeitä :) Raffe on niin sulonen<3

Isäkin oli keksinyt "pienen" projektin ennen joulua ja alkanut vihdoin maalaamaan mökkiä valkoiseksi! Odotan innolla joulua ja sitä, että päästään porukalla laittamaan paikkoja kuntoon, tuosta tulee niin hieno, kun lattiastakin tulee vaalena harmaa! :)


Onneksi en inhoa maanantaita niinkuin suurin osa tuppaa inhoaan ja on kiva palata koulun penkille kahden tunnin päästä peräti kuuden viikon tauon jälkeen. :)

Toivotanki siis hyvää maanantaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti