L: Laukkomista ja suukottelua

maanantai 19. marraskuuta 2012

Kävästäänpäs hetki vielä viikonlopun puolella. :) 

Kuten mainittin jo, käytiin porukalla Twilight katsomassa ja no, tuun kirjottaan siitä jotain erillisessä poistauksessa, joten ei siitä enempää. Mutta enpä ole koskaan ennen ollut elokuvissa, että siellä on niin paljon porukkaa.. Huhhuh! 

Oli myös mukava käydä moikkaamassa yhtä BFF-kaveria ja nähdä sen kämppä. Marttia mulla oliki jo tullu vähän ikävä (not) mutta hassua nähdä, että kilppariki voi kasvaa kokoa vuoden aikana! On se niin hassu, vaikken lempparina ole sitä ottamassa käsiini sen jälkeen, ku melkein tiputin sen viimeksi lattialle..! Hups :D

Muuta suunnitelmaa meillä ei sitten suuremmin ollu, joten hengailtiin vaan ja muutama kuppi siinä meni kortin pelaamisen ohella :) Ja edelleen Elmolle tein siedätystä ja kyllä se vielä joku kaunis päivä oppii tykkäämään minusta. Myös Jennin kanssa otetut kuvat oli no... Tässä parhaat otokset koko reissulta! :D


Lopussa alkoikin "posettaminen" jo kyllästyttään :D

Sunnuntaina heikosta hapesta huolimatta suuntasin suht ajoissa moikkaamaan Teetiä, jota olen nähnyt viimeksi ku olin 17v! Juttu luisti paremmin ku hyvin ja 4h aikana ei ollu kertaakaan hiljaista! Oli niin kiva nähdä pitkän ajan jälkeen :)

Ehkä tuo inhotus tuota kaupunkia kohtaan alkaa hölläämään otettaan, koska siellä asuu tärkeitä ihmisiä ja enpä ole koskaan ennen huomannut, kuinka paljon sinne on tullut uusia kauppoja vuosien varrella. Ehkä pitää suunntata tekemään joulun ostokset siellä? Saa nähdä, mutta junaan mua ei saa istumaan pitkään aikaa! Nyt on reissaamisen mitta täynnä vähäksi aikaa :)

Semmosta, nyt arkeen palattu ja huomenna kevyt 8-16 ja koko päivä viittoen! Joskus näin, odotan jo joululomaa niin innoissaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti