L: Ne ostokset, osa 2.

perjantai 9. marraskuuta 2012

Mulla tosiaan loppui torstaina työharjoittelu ja olin päättänyt, että saan ostaa tiettyjä asioita itselleni. Enpä ole koskaan ennen löytänyt kaikkia samalla reissulla, enkä ostanut edes mitään turhaa! Alanki tekemään useammin listaa niin tulee vähemmän ostettua turhaa :)

Tiina muuten laitto aamulla viestiä, että leikkaus oli menny hyvin ja toivottavasti se paranee pian :)


Kävin Anttilasta ostamassa kasan purkkeja keittiöön, kun meille tuli viimeviikolla lappu, että naapuri asunnosta oli löytynyt riisihäröjä ja nyt on kaikki ainekset piilotettu niiltä. Kauhulla odotan, ettei ne leviäis tänne saakka, HYI!

Rovaniemelle aukastiin Stadium ja helekutti siellä oli paljon porukkaa! Mulla meni hermot, mutta urheilukassi oli saatava! SOC -merkkinen punainen laukku löytyi 27e hinnalla ja vaivaiset 20min odotin kassalle pääsyä. 

Ja olihan tämä sen arvoinen, nyt ei tarvi etsiä ympäri asuntoa, missä on mikäkin urheilukassi kun kaikki tavarat on samassa kasassa :)


Ja vihdoin pääsen kävelemään muillakin kuin lenkkareilla tai huopikkailla! Tiina oli ostanut Skopunktenista samallaiset kengät ja ihastelin niitä. No en tietenkään ole saanut niitä mielestäni ja piti sitten omat käydä hakemassa. Kauan mietin näiden ja ruskeiden välillä, mutta päädyin näihin.

Aikoinaan H&M:llä oli samantyyppiset ja silloin jo ihastelin niitä niin sillä virukkeella hain nämä pois. 34e hintaa ja nämä on niin ison näköiset verrattuna niihin Tiinan 35 kokosiin :D 

Ostin myös suojaus ainetta niin saan suojata kaikki kengät tuolta kylmältä lumelta! Nyt lähden testaamaan uusia kenkiä junaan, kun matkustan moikkaamaan isiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti