L: Ostoksia osa 1.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Terppa vaan munki puolesta. Ostoksia on kertynyt sen verran paljon, että teen tän esittelyn kahdessa osassa :)

Tarkoituksena olisi vaikka mitä esitellä ja olla jne, mutta no.. Aloitan vaikka siitä, etten pidä koirasta, joka on valeraskaana! ÄRGHT! 

Se, että koira ei tee muutakuin nukkuu, joka on ihan tylsistyttävää, se raahaa eri nalleja viereensä ja vinkuu joka asialle! Toivottavasti tämä ei pahenis tai sitten loppuis nopeasti, haluan koiran, joka jopa söis jotain! Raasuhan tuo on, mutta kummiski :D


Käväsin viikonloppuna Ikeassa ja ostin vihdoin sen tietokonepöydän! Oikeastihan tuo on joku kampauspöytä. Kapea, siro ja kaunis pöytä tarttui mukaan 99kr, eli 119e hinnalla, sen verran huono tuo ruotsin kurssi on. Mutta tuo lasi ja valkonen ja saan laskutki järjestykseen laatkkoon ja...

Kehuinko jo tarpeeksi? Nyt vaan odotan, että saan tän pöytäkoneelle näytön ja pois tästä tv:stä, että pöytä pääsisi oikeaan käyttöön. :)

Hauskintahan tässä on se, että Rikuki jopa kehu Ikeaa! Siihen se sitten jäikin, ei tosin sen tavaroita vaan sitä, että ne on niin helppo koota, että nainen itsekkin osaa sen.. Kiitos Riku, enhän toki ole koskaan näitä koonnut. Äitikin sanoo mua jo Ikean expertiksi, sen verran paljon olen tuota harastanut :D


Enpä muista, koska viimeksi olisin ostanut kengät! H&M:ltä löysin mun Jeffrey Campbellin himoihin korvikkeet väliaikaisesti yli 100e edullisemmin, mitä aluperäiset on. Harmi vaan, että H&M:n sivuilla kuvassa korot olivat paljon vaaleammat, mitä luonnossa, mutta on nuo silti niin kivat, että pidän ne itselläni :) Ja nyt oli netissä -10e tarjous, joten maksoin näistä 29,95e.

Vielä joskus sijotan aitoihin, mutta nämä saa nyt luvan kelvata mun käytöllä ja ensi kokeilulla tuntuivat kyllä hyvältä jaloissa :)

Vihdoin muuten ostin sen orkkidean, mistä olen kauan haaveillut. Lilasta en kyllä pidä, mutta halusin jotain väriä asintoon ja kukissa se on sallittua :) On se nätti, pysyis vielä vaan hengissä..

4 kommenttia:

 1. millä obulla nää on otettu? :D ja onks noista kengistä kuvaa jaloissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos obu tarkoittaa kameraa ja objektiivia niin Nikon D 700 ja Samyang 85mm f/1.4.

   Eipäs mulla taida olla kuvaa kenkien kanssa. :o Aina on kiire, ettei kenkiä ehdi kuvata :D

   Poista
  2. ootko ollut tyytyväinen tohon 85mm ? :) Ite oon luultavasti hankkimassa pehmeän bokehin takia ja ainahan on kiva kuulla kommentteja!
   ~ Emmi

   Poista
  3. Ehdottoman hyvä ostos, mutta manuaalitarkennus vaatii erittäin kovaa harjoittelua ja vielä kärsivällisyyttä päälle, koska tuolla 1.4 aukolla on erittäin pieni tarkennusväli! :D Muuten kyllä ihan rakkautta vaan :)

   Poista