L: Ikävä arkea

perjantai 28. joulukuuta 2012

Tätä turhanpäivästä postausta kuvittaa kaunis -30 asteen joulupäivän pakkanen ja siskon kuuraripset kävelyn jälkeen. Niin ja tapsan pullot.. :)

Heippa vaan, täällä ollaan ihan karkkihumalassa! Mun vuoden karkkilakko loppu tossa tapaninpäivänä ja olen ihan mielissään maistellut suklaata, muihin en ole vielä uskaltanut koskea. Mutta ensimmäisena maistoin tobleronea ja 6 palan jälkeen iski ihan hirveän pahaolo.. Vaikka tuo sulkaa ei maistu erityisen hyvälle (oonko outo nainen ku sanon noin) mutta silti se oli pakko syyä tänään muutama pala lisää. Uudenvuoden lupaus alkaa muotoutua pikkuhiljaa toiseksi vuodeksi ilman karkkia, mutta katsotaanpas mitä sitä tulee luvattua.. Ja ennenkaikkea oon järkyttynyt, että PYSTYIN siihen! En olis vuosisitten uskonut kun tähän aloin, että jaksan oikeasti olla vuoden ilman karkkia. Hyvin meni ja voisi olla sen toisenki, niinku sanoin jo :)

Tiina tossa oli tapsan täällä ja nyt se matkusti takasin kohti pohjosta. Taidan itse alkaa kans matkustamaan jonnekkin, kyllästyttää niin suuresti olla paikallaan. Ja just nyt kaipaan arkea, rytmiä ja ennenkaikkea SALIA. Ihan hirveä plösö-olo, alennusmyynteihin en saa kajota lupauksen takia ja haluan siivoamaan omaa kotia kevääksi kuntoon. Mulla siis alkoi eilen kevät, jätetään talvi kokonaan välistä.. :D

Mulla on toisessa kamerassa paljonkin kuvia joulusta, mutta niistä teen sitten kollaasin kunhan pääsen kunnolliselle koneelle. Myös tapsasta tulee juttua vissiin huomenna ja no.. Ajatus ei kulje niin paljoa, että jaksaisin nyt alkaa kirjoittamaan enempää :) Taidan mennä nukkumaan ja nauttikaahan tästä vuodesta vielä vähän aikaa, kohta alkaa uusi vuosi elämässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti