L: Motivaatio kuva

perjantai 21. joulukuuta 2012
Kuten jotkut on saattanu hoksata, että mulla on ollu pikkusen motivaatiossa ollut puutetta liikunnan ja kaiken muun suhteen viimeaikoina. Nyt se on kuitenkin historiaa.

En ajatellut julkaista tätä kuvaa vielä, ideana oli kirjoittaa pidemmästi ensivuonna superdieetin jälkeen. Eksyin nimittäin katsomaan vanhoja kuvia vuoden takaa ja no.. Itkussa oli piettelemistä. Tässä on nyt yksi kuva kertomaan sen, mitä kaikkea hyvää liikunta ja ruokavalion muutos on tuonut mulle alle vuodessa. Kiitos karkkilakon ja alkanut astma, pelastitte mut! Ja kiitos facebookissa kuva sai kivan vastaanoton :)

No ei vais, hyvä joskus muistuttaa, mihin en todellakaan halua palata ja jatkaa kohti parempaa. Mulla hirvittää nyt jo julkaista ne seuraavat kuvat, ne on ihan KAMALIA! Mutta sen teen vasta helmikuussa :)

Ja syy, miksei ole juuri nykyhetkistä kuvaa niin se jää myös myöhemmäksi, eikä tulosta ole niin paljoa, kuin  tuohon mennessä. Ehkä -2kg lisää? En muista. Tuo sivupalkissa oleva naamakuva on otettu elokuussa, joten siihenkin on hyvä verrata :) -------------->

-10 kiloa!

4 kommenttia:

 1. vau! huikeeta, luulin kyllä ensin kun näin postauksesta pikkukuvan että oot vaan muokannu kuvia :DD mut hei upeeta!

  Jos tää antas vähän potkua mulleki.. :)) eli nyt ne parhaat niksit jakoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kiitos! Juttua on tulossa ihan kyllästymiseen asti :D

   Poista
 2. Ohhoh mikä ero :O Olen ihan hämmästyny :D Hienoa Laura ja tsemppiä kovasti jatkoon!!

  VastaaPoista