L: Pikkusen joulua.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Terveisiä sohvalta! Siis ihan omalta, en hirveästi tänään jaksanu liikkua mihinkään. Perjantai ilta meni koulun VOP 10v juhlissa edustettuna kauniina juhlamekossa - ja taisin olla ainoa. Siinä kiireessä ja stressin kanssa en tosiaankaan mitään kuvia saanut otettua, vaikka olin oikeasti tosi nättinä!

Lauantaina sattuikin sitten pikkunen moka.. Aamulla soi puhelin ja salikamu E soitti, että se oottaa alhaalla, että mennään takas koululle.. Siis mitä? Hä? Mie en ollu edes heränny kun hoksasin, että kello oli 20 vaille 10.. Ja ne juhla seminaarit alkaa 20min päästä! Enpäs ole ikinä aikaisemmin ollut valmis niin nopeasti! Viiden minuutin päästä olin koululla juhlavaatteissa ja kymmeneltä olin jo meikeissä, hiukset laitettuna ja valmiina viittomaan taas koko kansan edessä juontoja. Eli mikäs siinä, joskus kiireessäkin on hyvät puolensa.. :D

Juhlan jälkeen lähdin laittautumaan luokan pikkujouluihin ja enpäs kerennyt kameraa ottaa mukaan sen kummemmin, että olisin kuvia saanut otettua. Toisaalta, eipä niitä olisi hirveästi edes kerennyt ottaa, kun syötiin ja juotiin hyvässä seurassa. Ruishamppariannos oli muuten täyttävä! Huhhuh! 

Siirryttiin ruokailun jälkeen Sohovaan laulamaan ja lopuksi tanssimaan Legendaan. Pientä draamaa kuuluu aina tyttöjen iltaan, mutta mulla oli kyllä tosi mukavaa, kiitos vaan kaikille :)

Olo on kyllä sen mukainen, että pakko lähteä tästä kaupan kautta takaisin makoileen ja katsomaan muutama elokuva :) Hyvää joulukuuta, mie ootan sitä 20.päivän maailmanloppua ;)

3 kommenttia:

  1. Teillä on ihan mahtava blogi o.o paljon tekstiä ja kivoja kuvia :---) ihana banneri ja blogi muutenkin.

    http://cutefinland.blogspot.com/

    VastaaPoista