L: Sokea, kuuro ja pyörätuoli!

maanantai 10. joulukuuta 2012
Toissa viikko meni ahkerasti liikunnan suhteen, mutta mun on pakko kertoa meän edellisen maanantain liikuntatunnista. Kuin moni on pelannu kuurona sählyä? Sokeana maalipalloa tai pyörätuolilla korista ja "jalkapalloa"? Me pelattiin koulussa ja hitto että oli mukavaa ja siistiä! Sähly kuurona oli ihan iisiä, mehän voitiin viittoa keskenään ja jotenki sitä ehkä paremmin keskitty peliin ku ei melua ja huutoa kuulunu :)

Maalipalloa sokeana pelataan niin, että laitetaan varusteet päälle, tehdään kenttä rypyttämällä maalarinteippi lattiaan rajoiksi, että tunnetaan missä rajat menee. Sitten tummennetut laskettelulasit päähän ja pelaamaan! Hiljaisuus, tiu'ulla varustettu pallo kentälle ja eikun kuulon avulla heittäytymään maalin eteen!


Korista pelataan ihan normaalisti, mutta "jalkapallossa" pallo on jumppapallon kokoinen ja sitä liikutetaan käsin, jalkojahan ei luonnollisesti voi käyttää, mutta siistiä se silti oli! Siinä nopsaan kulu neljä tuntia ja auta armias mun kynnet kiittää tuota päivää.. :D

2 kommenttia: