L: Tunturilla häissä

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Terveisiä pohjosesta, lumen ja pakkasen keskeltä ja Danan melkein parhaalta karvaselta ystävältä Enniltä! Nyt on viikon miniloma takana ja vielä kun jaksais muutaman päivän olla koulussa niin voisin taas aloittaa lomailun. Kelpaa mulle :)

Leville suunnattiin perjantain aamuksi klo.10.00 ja lähdettiinki laskettelemaan melkein samantien. Just ja just jaksoin kolme tuntia lautailla ennen kuin kyllästytti täysin. Hengailtiinki porukalla mökillä, syötiin, saunottiin ja jännitettiin lauantain häitä! Rikua ainakin jännitti, sen suuri tehtävä oli viedä bestamanina sormus alttarille :)

Heti kyllä täytyy hehkuttaa, etten ole koskaan ollut nuin pienissä ja tunnelmallisissa häissä! Tässä huomasi, ettei tarvi tuhlata omaisuutta häihin tai muutenkaan kutsua kuin läheisimmät sukulaiset ja ystävät, niin hyvät juhlat on taattu. Ensin kappelin kautta syömään ja sitten "nuoriso" jatkoi mökille juhlimaan. Kuvia en hääparista tai muutenkaan muusta laita, mutta tässä ihan muutama näytille :)


Vaikka tuo mun ja morsiammen halikuva on ihan hirveä, oli se pakko laittaa silti! Ihanaa olla häissä kuvaajana ku huomaa seuraavana päivänä, ettei minusta ole yhtäkään kuvaa otettu.. Yritin tietty ottaa Rikunki kanssa yhteiskuvaa ja muutenkin olla edes jossain niin ei. Ainoat "onnistuneet" on kuva sulhasen kanssa keittiössä leipien tekeminen haalari päällä, Rikun ottama "asukuva",  Ennin kanssa yhteiskuva ja se perus peilin kautta posettaminen huonossa valossa! Mikäs siinä :D 

Ja kuvaajallahan ei voi olla lyhyttä hametta päällä häissä, eikä talvella tarkene sellaisella tuolla pakkasessa, siksi ostinkin uuden vaatteet :) Hiuksista sen verran, että laitettiin kokopää täyteen raitoja ja nyt näyttää entistä luonnollisemmalta tämä pehko :) Ite tykkään tästä ja en toki ollut kateellinen erään vieraan täysin blatinan vaaleasta tukasta, mutta ehkä se saa unohtua omalta osalta, en jaksa alkaa uudestaan siihen kierteeseen, eli näin on just hyvä! :)

Kaulakoru GUESS / Bleiseri H&M / Toppi ja vahapinta farkut VERO MODA / Laukkuna kamerareppu / korkkarit :)

Onnittelut vielä hääparille ja kiitos ihanista juhlista :) Mutta muistakaa muut kuvaajat, siinä vaiheessa kun häiden morsian alkaa laittamaan kättä kameran eteen, niin silloin on hyvä aika lopettaa kuvaaminen ja alkaa itse ottamaan boolia :)

2 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana morsiuskimppu! :) Hämärällä/pimeällä otetut rinnekuvat jaksaa myös aina ihastuttaa, jotenkin niissä on sitä oikeaa rinnetunnelmaa kun valot loistaa ja sää on poutainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kaunis verrattuna niihin tavallisiin ruusukimppuihin :-) Rinteissä on huono laskea tasaisella ja tylsällä säällä, näkee paljon paremmin ku on jo vähän pimeä. Kiitos kommentista :-)

      Poista