L: Viikonloppuja

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Onpas ollut harvinaisen tylsä viikonloppu takana. Kuka on tehnyt jotain muuta kuin ollut Pyhällä laskettelemassa tai katsomassa Daruden keikkaa? Minä. Oon ollu vain kotona, katsonu tv-sarjaa ja tehnyt opinnäytetyötä.. Ei kukaan tee semmosta lauantaina :D Toimintaa enemmän tulevaisuudessa, kiitos! 

Ok, oon käyny kävelemässä Rikun kanssa n.6km lenkin ja sitten lauantaina kävelin jonku pari kilsaa yksikseni ympyrää. Se vasta tylsää onki, mutta sais vielä enemmän kiinnostusta tuohon niin voisin jopa tykätä siitä. Toisaalta eipä ole ollut koiraa siinä kaverina, sen kanssa vois mennä ihan lepposasti jopa pidemmätkin lenkit. Mutta epäilen suuresti mun sykemittarin toimivuutta ja varsinkin tuota kalorien polttamista: 1h ja 12min kävelyä poltti muka 1915 caloria? Enpä usko :D

Tuo kävely olis tänään tarkoitus toteuttaa uusiksi, ei kerta ole varaa lähteä ennen joulua salille niin samapa tuo. Alkaa jo tämä liikkumattomuus taas tympiä pahemman kerran..

Löysin muuten uuden rakkauden yhteen TV-sarjaan: Valehtelevat viettelijät on noussu kyllä yhdeksi suosikiksi tän viikonlopun aikana :) Juoni on hyvä ja ihana vähän katella semmosta jenkkiläistä high school- meininkiä, meikä tykkää :D Ja plussaa se saa kyllä siitä, että yks tuotantokausi on 22 jaksoa! 

Mutta joo, alan siedättään tuota rakasta poikaystävää kanaruokaan ja hoputtam,aan sitä sinne lenkille. Vielä jaksais 3 päivää istua koulussa niin alkais LOMA! :) 

p.s Miten Orkidean saa pysymään muka hengissä tähän aikaa vuodesta kun on niin pimeää? Se alkaa kupsahtaan kohta lopullisesti :(

4 kommenttia:

 1. Emmiekään oo tähän mennessä viikonloppua tehny vielä oikein mitään järkevää. :/

  Ja oi, Valehtelevat viettelijät, mieki rakastuin siihen jo kesällä. :)

  Orkidea kyllä tiputtaa sen kukintansa aina pois(yleensä talven tullessa) ja sitte se alkaa taas uudestaan samaan aikaan vuodesta kukkimaan, ku aikasempanaki vuonna (yleensä keväällä). Sen pitää vaan antaa olla, vaikka se ei ookkaan nyt niin hieno. Muistaa vaan kastella/upottaa kerran viikossa. :D Ja pitää sitä sellasella paikalla, että se saa ees vähän päivänvaloa, vaikka nyt onki melkein aina pimeää. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllmää noi jutut tiesin jo, son vaan niin saatanan ruma :D

   Poista
 2. No jos tiesit, niin miksi sitte kysyit? ;) Höpö. Se kyllä on nyt ruma, mutta kyllä se sitte taas siitä ku se alkaa kukkimaan. :)

  VastaaPoista