Koti kullan kallis

torstai 10. tammikuuta 2013

Meillä on koti muuttunut vähän tässä kuukausien aikana, joten ajattelin esitellä tässä pienessä postauksessa. Samalla ihailen edelleen uuden objektiivin laatua ja vanhan objektiivin myös, korjattu jalusta auttaa paljon. :)

Eteisen kenkäteline sai tosiaan lähteä talviunille ja tilalle tuli kenkälokerikko. Ei ehkä mikään maailman kaunein valinta, mutta nyt kun alahylly on tyhjempi niin on helpompi jättää kengät sisälle tultaessa pois jalasta, eikä kaikki ole heti oven tiellä. Pöljän mallinen on tuo eteinen ja tämä on paras vaihtoehto nyt.

Eteisestä vielä sen verran, että nuo Rikun lumilaudat pilaa koko maiseman ihan totaallisesti, mutta pakko kestää :D


Ihana huomata kuvista kaikkia pieniä yksityiskohtia, jotka alko ärsyttään ihan hulluna, esimerkiksi vihaan nuita ruskeita mattoja. Murr, mutta vihdoin sain tietokonepöydän käyttöön! Ensin Riku epäili koko pöytää sillä näyttö on iänvanha, mutta nyt se on tykännyt ja näen vihdoin monen kuukauden tauon jälkeen TV-kanavia! JES! Laskutkin on pysynyt hyvin järjestyksessä ja olohuone-keittiö on nyt paljon yhtenäisempi tila. 

Danakin on tykännyt uudesta järjestyksestä. Se juoksee paljon ympäri ja tuo eteistila on sen leikkitilana nykyisin.  Ei tarvitse enään sohvalle tuoda leluja ja ne saa olla rauhassa levitettynä ympäriinsä. . :D Ihanasti tuo pikkupöytä peittää lelut pois silmistä, mutta kauaa ne ei siellä pysy. Kuvan tilanne säilyi siistinä 5 min ja kerkesi kuitenkin tuua ketun ja tipin kuviin.. Ruokakuppikin löysi vihdoin mieluisan paikan!


Keittiö on samalainen kamaluus kuin aina, vihaan tuota oranssia puuta! Plussana vielä kamala tiskivuori, jota Riku juuri nyt tuolla kiroaa äänekkäästi :D

Makuuhuone on pysynyt ihan samana kuin edellisellä kerrallakin, joten jätin sen nyt kuvaamatta. (lue: En jaksanu siivota sitä näin edustukselliseen kuntoon..)

Kylpyhuone on saanut ihanan lisäyksen, kun ylimmääräiseksi jäänyt Ikean hyllykkö pääsi sinne ja sopii just eikä melkein tuohon! Saan laitettua sinne ihan kaikki kylpyhuoneen tavarat piiloon, eikä tarvitse mitään hakea muualta. Pitäis vielä ostaa jalat, ettei vesi pilaa hyllyä, mutta ne jalkat maksaa enemmän kuin tuo hylly niin onko siinä mitään järkeä?

Tässä odotan huomista kauhulla, mutta nautitaan nyt tästä talvesta. Täällä on aivan ihanasti lunta ja en ole koskaan ennen nauttinut talvesta näin paljoa! Saisi puut pysyä nuin nättinä pitkään :)

7 kommenttia:

 1. Meillä on kans keittiön kaapeissa ja laatikoissa nuo puureunat, ja ne on ihan hemmetin rumat :D Tekis mieli maalata valkoisiksi, ja samalla vaihtaa hienommat vetimet (nykyiset on sitä samaa rumaa puuta, hyi hemmetti!), mutten tiedä saako niitä alkaa maalaamaan.
  Ihana Dana mukana monessa kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sain vaihdettua nuo kahvat edes pois, ne puiset vois polttaa, mutta pitää asentaa takasin seuraavalle asukkaalle :D

   Poista
  2. Joo Danalla iskee joku mustasukkaisuus ku oon kameran kanssa :D

   Poista
 2. Näyttää edelleen kivalta murutsi! Koskahan mieki pääsisin siellä vieraileen... >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos te ootta taas ajamassa ohi niin piipahtakaa, ollaan täällä kokoajan :)

   Poista
  2. Ollaan me, tänään ei ainakaan kerkeä piipahtaa, mutta pitää kattoo jos maanantaina. :)

   Poista