L: Jouluinen olo kaikkoaa

maanantai 7. tammikuuta 2013
Tässä olisi tammikuun liikunnat ja vähän tätäkin vuotta ennen SD:tä :)

Kuten arvata saattaa, kun salikortti loppuu, ei sitä hirveästi muuta harrasta kuin kävelyä koiran kanssa. Onneksi löysin vanhat rakkaat P90X -treenit ja niitä tein tuossa muutaman ennen joulua. Ne on niin tehokkaita, etten voinut kolmeen päivään kävellä suorassa vatsalihas treenin jälkeen.. :D

Joulu.. No en koskaan saanu mentyä sinne salille, mutta koiran kanssa tuli pieniä lenkkejä tehtyä, mutta rapean -30asteen pakkanen ei kauheasti houkutellut ulos. Mutta parasta oli se, että käväsin salilla treenaamassa ennen uudenvuoden juhlia ja oli sitten hyväolo aloittaa tämä vuosi ja sillä tiellä ollaan, vaikka sainkin sen ihanan noron heti ekana päivänä. Onneksi se tulee nopeasti ja lähtee vielä nopeammin pois :)

Torstaina sain vihdoin hankittua salikortin ja siellä onkin käyty. Mulla vähän jännittää, olen nyt viikonloppuna tutustunut tulevaan dieettiin ja hankkinut kaikki tarvittavat ainekset. KALLISTA nuo kaikki pöperöt normaalin ruuan lisäksi jotten sanoisi, mutta toivotaan että se on sen arvoista.. Sen näkee sitten 6 viikon päästä :) 

Tänään on eka päivä takana ja sanoisinko, että olo on hyvä, mutta mieli vähän sekaisin kaikesta opettelusta! Mutta kävin ekaa kertaa elämässäni 4km lenkin ennen koulua ja salitreeni koulun jälkeen suju paremmin kuin koskaan! Vaikka siellä olikin ihan himona porukkaa, mutta se ei menoa haitannut.


Tultiin muuten foorumilla siihen tulokseen muiden supereiden kanssa, että dieetistä ei puhuta blogeissa kuin pintapuolisesti, eli unohtakaa kaikki ruokaohjeet, liikuntavinkit jne, koska se rikkoo Fitfarmin yksityisyyttä yrittäjänä. Mutta fiiliksistä kerron aina sillon tällöin, mutta tietty tänne tulee muuta eloa :) Tämä projekti on vain nyt aika suurehko osa mun elämästä.

Kerrottakoon sen verran, että puntarista tulee mun paras kaveri, enpä ole koskaan kokannut yli kilon edestä lihaa ja koira on väsynyt aamuisin kun lähden kouluun.. :D Myös tiskivuorot kiittää, onneksi kohta tulee se kone!

Ja mikä pahinta: Treenipäivänä en tosiaankaan ole mikään meikkaaja-koruihminen kun kuljetan treenikassia ympäri kyliä! Mutta ainaki sillon saan panostaa kunnolla aamuihin ja itseeni, kun pidän välipäivää! Päätettiin muuten Rikun kanssa aika hyvä soppari kuuden viikon päähän, eli sunnuntaina kun tuo dieetti loppuu, niin mennään Bar 21:n brunssille palkinnoksi! Ah, nyt odotan tuota päivää ihan liikaa! :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No voihan harmi, pitää keksiä muuta :)

   Poista
 2. Millä salilla käyt rovaniemellä? Oon itekkin harkinnut salikortin hankintaa tässä lähitulevaisuudessa, mutta en ole oikein kuullut minkään laista palautetta rollon kuntosaleista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt aikoinaan Arctic 24/7:ssa, son ihan kiva paikka ja se on varastotien kirppiksen lähellä, jos tiiät sen :)

   Itse käyn Gym everybodylla Rovakadulla, riippuen ajasta siellä on paljon porukkaa, mutta itse olen saanut treenata ihan rauhassa ja nyt se laajenee vielä lisää :) Tykkään ja hinta on ihan edullinen verrattuna muihin :)

   Poista