L: Lupauksia vuodelle 2013

tiistai 1. tammikuuta 2013

Nyt katsastetaan vuoden 2012 lupauksille ja tehdään uusia seuraavalle vuodelle. :) Kuinka mun lupaukset sitten piti? Liiankin hyvin!

Lupailin tuossa vuosi sitten muutaman ihan saavutettavan jutun ja olen NIIN iloinen, kun kummatkin onnistui. Joskus oli vaikeampaa, mutta en kuitenkaan heittänyt hanskoja täysin tiskiin vaan yritin kunnialla loppuun saakka :) Toisinku vuonna 2011, jolloin luovutin jo heti alussa..

Ja mitäs lupaan ainakin yrittää vuonna 2013?


1. Tipaton tammi- ja helmikuu
2. Ei roskaruokapaskaa dieetin aikana, eikä sen jälkeenkään (2013 vuoden tavoite)
3. Edelleenki se liikunta ja ruokavalio osaksi elämää!
- Tuo tipaton on ihan iisibiisi juttu ja se on myös Rikulla. Hiihtolomaan saakka ois tarkoitus olla ilman alkoholia ja jos sitä ennen tulee baarireissuja niin selkinki siellä pystyy olemaan ihan hyvin :) 

- Minimaalinen roskaruua, sipsin, popparien jne syöminen on tarkoitus jättää kokonaan pois ja pysyä siinä mahdollisimman pitkään. Yritän siis saada mahdollisimman puhtaan ruokavalion ja säästää roskasyömisen sitten vaikka ulkomaille, mutta sielläkin voi syyä terveellisesti jos haluaa :) Tietty sillontällöin ulkonakin syöminen on ok, jos se on esim. kerran kuussa. Jäätelöstä en ees tykkää niin se on helppo jättää pois. Myöskin mahdollisimman vähäinen alkoholin käyttö ja varsinki savuttomuus kuuluu tähän.

4. Hampaat kuntoon!
5. Koulusta valmistuminen
- Nyt jos koskaan pitää alkaa tsemppaamaan tuon koulun kanssa ihan tosissaan ja koulusta olis hyvä valmistua nyt keväällä. Keväällä myös työpaikan hakeminen tulee suureksi haasteeksi! Hammaslääkärissä käymistä olen jo pitkään lykännyt ja nyt vuonna 2013 hoidan mun purukaluston vihdoin kuntoon. Nyt jo itkettää nuo visaudenhampaat ku ne pitää kuitenki poistaa...

Ja mikä pahinta:
6. Ei turhaa shoppailua ennen kesää (sis. vaatteet ym.)
- Joudun kummiski ostamaan uudet vaatteet, jos saan yhtään muutosta aikaan ennen kesää :) Muutenki olis hyvä "kuluttaa loppuun" vanhat vaatteet niin sitten hyvällä omatunnolla voi ostella uusia. Tavoitteena on myös myydä vähemmän käytetyt vaatteet kirppiksellä ja säästää rahaa pahanpäivän varalle..

Vaikka lupauksia on "paljon" niin kaikki on toteutettavissa. Ja mikä parasta: Tammikuussa ostan pari uutta objektiivia vihdoin tähän taloon ja sehän parantaa huomattavasti blogin kuvien laatua ja kuvaamisen intoa! :)


Tästä alkaa uudet kujeet vuodelle 2013! Onko siellä muita, jotka on tehneet uudenvuoden lupauksia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti