Se tunne..

maanantai 14. tammikuuta 2013

Dieettiä on nyt ensimmäinen viikko takan. Eilen kerkesinki avautua mun herne-ongelmasta, mutta se on vasta pientä. Tänään on nimittäin mennyt ihan höpöksi.

Kiukuttelin tänään edelleen kuin pikkutyttö. Varmaan naistenvaivat alkamassa, en osaa enään muuta ratkaisua keksiä. Nousin aamulla vihaisena lenkille, mutta 45min reipas kävely ei tuntunut niin pahalta ja olo oli hyvä kotona. Suihkun jälkeen aloin meikkaamaan ja päätin syyä aamupalan. EIKÄ, mullei ollu marjoja, leseetki oli loppu! Ilman niitäkään en millään saanut koko annosta alas ja ketutti. Tässä dieetissä pitää syödä kaikki tai muuten ei saa 100% tulosta. Ajattelin, että menkööt, kerrankos sitä..

Koulussa jaksoin hymyillä ja esittää reipasta, ruokatunnilla mulla oli hirveä nälkä, mutten saanut syödä kuin kahvilla seuraavan kerran. Mökötin hiljaa kahvikupin kanssa katsellen ihania sämpylöitä ja spagettia ja niitä herneitä..

Kunnes päivän piristys saapui eteeni, kun lämmitin eväitä ruokalassa, löysin vertaistukea! Kaunis punahiuksinen tyttönen eri luokalta tuli kysäsee, että oonko myös SD:ssä mukana! Olin jo aikasemmin tiiraillut, että voisko hän mahdollisesti olla myöskin, samaa ruokaa syötiin ja aina samaan aikaan!! Ei arvaus kauas heittänyt ja voin taata, että vielä jokupäivä änkeän kyseleen kaiken maailman kysymyksiä, kunhan tosiaan eka saan syötyä nämä hirveät pöperöt alas..

Kotona iski jääkaapin kanssa masennus, se oli tyhjä. Kauppaan oli päästävä.

Siinä meni tunti, meni toinen ja ei millään mitään kyytiä isompaan markettiin.  Jätin jopa salin väliin, että pääsen kauppaan. Lopulta kyllä päästiin sinne, sain melkein kaiken tarvittavan, mutta miksi ihmeessä tähän aikaan vuodesta ei marjoja löydy sitten mitään! 

Niinpä kaupan jälkeen lähdin käymään jälleen kaupassa (ei toki kuulosta tyhmältä) ja jos jotain olen oppinut niin nälkäisenä ei kauppaan mennä. Siinä sitten viimein löydettyä ne samperin marjat seisoinki yhtäkkiä karkkihyllyllä nokka kiinni haistelemassa kaikkia ihania tuoksuja, kunnes mukaan tarttui niinkin iso asia, kuin muumitikkari..

Kävelin kaupasta ulos ja alattelin, että sama se on nyt syödä kun tälle tielle alettiin. Nappasin paperin pois, tikkarin suuhun ja 2sek jälkeen se oli seuraavassa roskiksessa. Hyi, se oli pahaa!

No näin kirjoitettuna se ei ollutkaan niin paha juttu, nyt olen tehty seuraavan kolmen päivän ruuat jälleen valmiiksi ja olen pitkästä aika väsynyt! En muista, koska aikasemmin mulla olisi väsyttänyt ennen kahtatoista. Ehkä tässä päivässä on sittenkin jotain hyvää, huomenna voin aloittaa taas puhtaalta pöydältä ja ei viikossa -3,5kg pudotus tunnu niin huonolta ajatukselta. Voisin alkaa kiristämään tahtia niin pääsisin tavoitteeseen, mutta hyvä joskus vähän höllätä, ettei mene elämä liian tiukaksi :)

Tästä on parempi jatkaa paremmalla menestyksellä ja odottaa lisää tuloksia :)


Sellanen tarina tänään, huomenna flirttaillaan koulussa ihan urakalla vinkkipuheen merkeissä. :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä olin aivan onnessani ku huomasin, että hiilarit saa korvata Realin leivällä! Saa tehdä terveyshamppareita, jee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ite oon korvannut osan sillä mutta harmi ku sillä on lyhyt päiväys niin piti laittaa pakkaseen :( pitää keksiä siitä jotain niin saa sen käytetyä kans :)

      Poista