Sini-mustasta harmaa-oranssiin!

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vähän aikaa sitten kehuin, kuinka H&M:lle oli tullut ihania laukkuja ja kuinka ärsyttää olla tilaamatta niitä. No tilasimpa kummiskin! 

Se, mikä tässä jutussa ärsyttää tosi paljon on se, että laukut oli ihan surkeita. Materiaali oli halpaa, hihnat ihan hirveät ja vetoketjujen saumat ihan purkautumaisillaan! Olisihan se pitänyt hinnasta jo päätellä, (n.15e/kpl) mutta yleensä ne ovat olleet edes ehjiä. Väritys kummassakin oli tosin täydelliset kuin myös koko, mutta olin niin pettynyt, enkä halua "melkein kivaa" tavaraa kaappiin ja siksi kummatkin lähti palautukseen samantien!

Mutta nyt kun rahat "säästyi" niin tietenkin se oli pakko tuhlata johonkin muuhun... En olisi tehnyt tätä tilausta, ellei tämän päivän salin jälkeen kädet olisi ollut melkein verillä. Sormien varresta, kämmenet aukes ihan kivasti ja rakot puhkes treenin lopuksi, ai että on kipeät! Mun salihanksoissa oli tapahtunut joku ikävä muutos pesussa ja ne on pakko vaihtaa! Heippa vaan jo melkein vuoden olleet Niken hanksat, saatte odottaa reissuun lähtemistä!

Päädyin pitkän tutkiskelun jälkeen ihan tavallisiin, Better Bodiesin hanskoihin. Ensin ajattelin tilata ranteille tuelliset hanksat, mutta totesin ne hyödyttömiksi, sitten ajattelin tilata ne erikseen, mutta mitä hittoa niillä tekee? Pärjään ilman, koska treenissähän ne vahvistuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti