Tosi liha... Siis ihan normaali!

torstai 17. tammikuuta 2013

SD:n eka ja puoli viikkoa takana ja liikunnan suhteen menee ihan kivasti! Myöskin kaiken tuon lisäksi kävelen joka aamu kouluun ja käytän koiraa myös muutenkin lenkillä kuin tehokävelyllä, joten hyötyliikuntaa on harrastettu myös urakalla. Ne ei näy kuitenkaan tässä. Oon tosi ylpeä itestä, vaikka välillä onkin tehnyt tiukempaa ja huomisen päivän löhöän sohvalla! Ansaittu lepopäivä :) Ehkä tuo -26 asteen pakkanen sais laskea jo..

Jos vaikka tähän väliin vähän liikunnan tuomasta muutoksista kuvina. Pidemmän aikaa seuranneet tietää, että tulosta on tullut, mutta nyt saatte siitä näyttöä! Jeah! Harmi, etten ole vielä itse treenistä kuvia saanut, mutta eipä ole kaveria kuvaamassa niin sitä odotellessa saatte tyytyä näihin ihaniin pelilikuviin..

Kaikki kolme kuvaa TAMMIKUULTA. Ja haba ei ole pumpissa niin ei näy (seliseli)
Kuten huomaatte, kuvakulmalla voi hyvin, ehkä liiankin hyvin huijata. Nuissa ylemmissä kuvissa olen KAIKISSA huijannut. En voinut sietää tai uskoa niitä "oikeasta" kuvakulmasta otettuja kuvia, vaan valitsin aina sen parhaan ja poistin muut. Tuttua? Varmasti monen monta muutakin tyyppiä tekee niin, eli tuskin olen ainoa ihminen tässä maailmassa..

Nyt olen alkanut huomaamaan, että mitä sitä alkaa huijaamaan, muuksi en siltikään muutu. Mun keskivartalo ja reidet on kamalat ja sen kanssa tehdään kohvasti töitä. Kokoajan, loppuelämän.. Mutta kait sitä on muutostakin tapahtunut, kun nuita katsoo? Parhaiten sen kuvista huomaa :) Myöskään harvemmin haluan laittaa täysin meikittömiä ja suttusia kuvia itsestäni, mutta salin jälkeen ei koskaan olla freessinä jos treenaa oikein, niin mikäpä siinä :)

Kesäkuu--------------Syyskuu
Mikä on mun tavoite? Aikaisemmin olisin vastannut, että kapeat jalat. Mutta nykyisin haluan saada sellaisen osan, kuin vyötärö. Siis sellaisen muodokkaan ja kauniin kaaren, jossa ei hirveästi olis ryppyjä. Myöskin käsien alliprosentti  olisi kiva saada pienemmäksi ja selkäpuoli pepun päältä myös. Olen jo aikaisemminkin sanonut, että vaikka mulla alkaa kärsivällisyys loppua niin tässä hommassa ei hoppuilla ja totta se on. 

Myös toinen asia mulla oli mielessä, kun vihdoin olen huomannut salilla käymisen tuottavan tulosta! Mulla on haba! Siis ei mikään iso, tosi pikkunen ja työtä vaativa, mutta löytyypä kummiski. Viimeksi olen sen kokenut joskus kuustoista vee, joten tämä jos joku on hyvä inspiraatio jatkaa :)

Liikunnallista iloa kaikille! Tällä motivaatio on aikas korkealla, SD:kin sujuu hyvin, kuten varmaan huomaatte! :) 

p.s jos teillä on toiveita postausten suhteen niin saa laittaa ehdotuksia :) Nyt on myöskin tagina Ennen-jälkeen-kuvat niin ei tarvitse niitä erikseen haeskella :)

14 kommenttia:

 1. Nättimys pupu<3 Sulta on hävinny maha! *kade* ;)

  VastaaPoista
 2. Voi raksu sun pitää tarkastaa näkö, ei se siitä mihinkään ole kadonnu ja katoaa vasta vimppana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitte oot vetäny sen sisään kuvissa koska on ainaski ihan minipikkanen vain! :D

   Poista
  2. No sovitaan vaikka sitten niin :D

   Poista
 3. Ihanaa, alat pikkuhiljaa saamaan motivaatiota muhunkin! En tiiä minkä takia sä oot aina ollu sellanen "tuttu", ja nyt ku oot alkanu laittaa näitä tulee sellanen olo et heeei, mäki voin! Ja itseasiassa otin jo alkukuvat (jotka kyllä poistin jo...) ja alan vaivihkaa muuttamaan elämäntapojani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos ihan liikaa, vaikka ite en koe olevani mikään motivaattori kelleen ku on itellä niin paljon tekemistä vielä :) Ja kannattee ottaa ne alotuskuvat ja laittaa ne jonnekki pimeimpään nurkkaan oottamaan, niitä on kiva sitten joskus katella :)

   Poista
 4. Millä salilla käyt? :)

  VastaaPoista
 5. Mie ajattelin kuvia katsoessa että nuo ekat kuvat olis jostain paljon kauempaa, oot niin erin näkönen varsinkin kasvoista etten meinannu uskoa että ne on viime kesältä :D On kyllä muutosta tapahtunu. Ja hienoa että SD:kin (nyt mieki käytän tuota lyhennettä :D) sujuu hyvin, etkä oo toiste sortunu tikkareihin... ;)

  Perhana, olin ite flunssassa alkuviikon, eikä vielä eilenkään huvittanu alkaa treenaamaan, joten oon taas missannu monta hyvää treenipäivää :/ Edellisestä treenistä sain kyllä niin järkyttävän kipeän vasemman käden hauiksen, että kaks päivää treenin jälkeen oli vaikea saada kättä suoristettua :D Kun aikasemmin mainittin niistä seuraavan päivän lihaskivuista, niin en aivan tuota meinannu :D

  Mites sulla, ootko tiukentanu treeniä vai pysyny suht samassa vielä? Tee joskus joku salipostaus, että kertosit vähän että kuinka usein käyt ja mitä siellä teet (siis käytkö esim myös jollain ryhmäliikuntatunneilla) jne...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku olen ollu paremmassa kunnossa kuin nyt sillon kauemman aikaa sitten niin miksi niitä turhaan laittamaan tänne ;) Nii, söin eilen yhden suklaapalan, mutta kävin salilla niin plusmiinun nolla :D Karkki ei ole kielletyllä listalla, mutta kaikki muut on :D

   Kannattee odotta että paranet kunnolla ettei uusiudu flunssa sitten kokoajan. :s Ja alota hitaasti ja rauhallisesti liikkuminen niin alkaa sujumaan paremmin.. Tai ainaki mulla se auttaa :)

   Ja eiköhän tuosta tule kerrottua kans ihan tarpeeksi täällä, vaikka nyt onkin SD:n aikana aika ykstoikkonen saliohjelma, enkä tarkasti siitä saa edes kertoa :D Vielä tän viikon pysyy samana ohjeet, muuttuu ensviikolla kovemmaksi ja sitten SD:n jälkeen oon suunnitellu juttelua personal trainerin kanssa ja muutaman kerran intensiivistä treenaamista niin saan saliohjelman ja tekniikassa korjaavuutta, mutta katsotaan sitä sitten :) Ja tuleehan mulla sinneppäin maailmaa muutto viieksi viikoksi niin pitää se salikortti hankkia siellä myös... :D

   Ja se ruokajuttu tulossa toivottavasti viimeistään viikonloppuna, älä hättäile ;)

   Poista
  2. Tänne päin maailmaa, miten sie tänne inhokkikaupunkiis? :--D
   Miepäs koitan olla hättäilemättä :D

   Poista
  3. Joskus on pakko uhrautua hyvien kokemusten takia :D

   Poista
 6. Kyllä noista kuvista huomaa muutoksen timmimpään suuntaan! Tsemppiä sulle kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, kiitos kovasti ja tsemppiä tarvitaan! :)

   Poista