Uutuuksia kotiin

perjantai 25. tammikuuta 2013

Tänne kotiin on kertynyt muutama uutuus tässä viikkojen aikana. En siltikään ole rikkonut omaa shoppailulakkoa, että tällainen kelpaa mulle oikein hyvin! :)

Yllä näkyy uudet kasvit! Ollaan suunniteltu palmua tuonne nurkkaan, muttei olla vielä sellaista saatu ja nyt sitten siellä komeilee vähän pienempi ja toinen pieni vietessä. Mulla ärsyttää tuo koppa ihan suunnattomasti, mutta tuo paikka on ainoa, jossa se on vähän piilossa.

Myöskin uudet ruskeat tyynynpäälliset sopii verhoihin täydellisesti ja keittiöön saatiin pöytäliina ja tabletit. Sisustus alkaa olemaan taas sillä linjalla, että pitäisi uudistaa, mutta olkoot nyt kevään ajan tällain sekasin, niin tehdään sitten suoraan kesä kotiin :)


Danakin pääsee nyt ulos aikuisten valjaissa! Edelliset oli niin haperot, että jo oli aikakin vaihtaa jykevämpiin. Danallakin tuota voimaa löytyy, heijastin on aina plussaa ja nyt valjaat ei pyöri päällä miten sattuu. Ihmiset ei enään kysy, onko Dana tyttö vai poika... :)

Myös tuo pieni "yhden annoksen" blenderi on pelastanut mun aamut! Siihen vaan kaikki, sekotus ja kuppiin mukaan kouluun! Ja se on juuri sen kokoinen, että sekotus mahtuu nuihin isoihin laseihin ja tuo on paljon helpompi pestä kuin se "neljän hengen" blenderi! LOVE LOVE LOVE! 

Suurin odotus on nyt kyllä takana, kun joululahjan saapuminen lopetti meidän tiskaamisen.. Tai maanantaihin asti kun asentaja tulee, sitä odotellessa ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana dana ja ihania juttuja! mulla on ikävä sinnuu joten tuu käymään! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisin vaikka heti mutta sinne ouluun pitää säästää rahaa. Sie voisit ite tulla katsomaan tätä lappia ettei se ihan katoa sinusta kokonaan ;))

   Poista
  2. vastahan mie olin siellä kaks viikkoa ja syksyn rampannu :D eikä se mihinkään katoa:)

   Poista
  3. VASTA??? Siitä on kohta kuukausi! pöljä :DD

   Poista