Vakkarituotteet

perjantai 18. tammikuuta 2013

Löytyykös teiltä sellaisia tuotteita, jotka ovat vuodesta toiseen jääneet käyttöön? Mulle on muodostunut TOP 3 -lempparia ja ne ovat tässä!

1. Huulirasva- ja ehdottomasti tämä apteekista ostettu VICHY:n tuote! Huulet pysyy hyvänä ja jos alkaa tuntumaan liian kuivalta niin yhdeksi yöksi Bepanthenia huuliin ja volaa, hu:-)ulet on taas kunnossa! Tämä ei tuoksu tai maistu juuri millekkään ja siksi se on pysynyt suosikkina vuodesta toiseen :)

2. VICHY:n kasvovoide, joka on pelastanut mun kuivan ihon täysin! Ei tahmaa ja plussana 15 aurinkosuoja! Arkisin myös BB-voide on voittamaton, mutta kaiken sen alla on kuitenkin tämä!

3. Tosi Kuiva -dödö. "Tosi Kuiva on antiperspirantti, joka ehkäisee hikoilemista ja pahaa hajua jopa 7 päivän ajan." Ja tämä toimii! Kerran viikossa tuputtelen tuota kainaloihin ja ei tarvitse pelätä, että paita tuoksuu pahalle päivän päätteeksi.  Tietenkin käytän normaalia dödöä, mutta ilman tätä ei teho olisi niin hyvä! Tämä on helpottanut elämää kummasti. Kiitokset Tiinalle, joka tästä puhui :)

Ps. Hyvää nimpparia Laura-nimisille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti