Väsyttäjän kysely

torstai 17. tammikuuta 2013
HUOM! TUOSSA SIVUPALKISSA ---> ON KYSELY, siihen vastaamalla voit vaikuttaa blogin sisältöön! :) Kiitos jo nyt kaikille vastanneille, apua kaivataan! :) 

Hassua, että teitä lukijoita on tullut lisää ihan kivasti, tervetuloa vaan! Ajattelin ennen joulua ihan viisaasti, että tähän aikaan vuodesta ihmisiä kiinnostaa hirveästi muiden motivaatio liikunnassa ja muutenkin muutokset elämässä (pitäähän sitä kesäkuntoon 2087 päästä!) ja se villitys alkaa aina näin tammikuussa ;) Mutta pointti oli se, että kuka nyt haluaisi lukea blogia, jossa kerrotaan: "Tässä kuussa olen saanut painoa lisää 8 kiloa, nyt alkaa näkymään jo makkaroita ja selluliittikin levää hyvää tahtia.." Noup, ketään ei inspiroi toisen kasvaminen huonossa mielessä, ellei siihen ole sitten oikeasti hyvä syy. Liiallinenkaan painon miettiminenkään ei ole terveellistä, tarkat mitat itsestä ja ilmoittaminen jokaisesta lähteneestä millistä,  muistakaapas nuoremmat lukijat se!

Itse kuulun siihen joukkoon, joka on alkanut siirtymään muotiblogeista enemmän terveyteen liittyviin blogeihin. Tosin olen jättänyt kokonaan pois ne, jotka ovat jo valmiiksi tosi hoikkia ja haaveilevat semmosesta ruipelo-anorektisesta vartalosta, koska itse tykkään tosiaan siitä terveellisen lihaksikkaasta vartalosta ja varsinkin fitness-blogit on mitä parhaita inspiraation tuottajia. Ja onhan sitä ilo seurata toisen lihaksia! :D


Mutta koska tämä blogi käsittelee myös (toivottavasti) muitakin aiheita, kuin superdieetti, niin nyt ajattelin vähän avartaa mun katsomusta naisena ja tehdä tällaisen pienen kyselyn :) Ja koska en voi sietää muiden ottamia kuvia omassa blogissa, niin kuvina toimii vanhat kesäiset kuvat vuosien varrelta :)

Tämä kysely on naisille - lyhennetty versio!


1. Nukutko rintaliivit ylläsi? Novöevö, eli en todellakaan. Nukkuisin aina alasti, jos siihen olisi mahdollisuus.. Ok, tuo oli liian paljastava vastaus heti ekaksi kysymykseksi :D Mutta Todella harvoin, ehkä olen joskus nukkunut jonkun oudomman kaverin luona ja muutenkin olen aina ollut hirmusen ujo ulkonäön kanssa oudossa paikassa. ♥ 2. Nautitko draamasta? Elokuvissa? Muuten en oikeastaan, ellei se ole jotain täysin naurettavaa ja toista loukkaamatonta, mutta harvemmin se sillä tasolla pysyy. ♥ 3. Oletko tyttömäinen tyttö? Vähemmän viime aikoina ja sekös harmittaa. Tykkäisin kovasti pukeutua mekkoihin ja aikasemmin pidin hirveästi ruseteista ja semmosesta söpöstä. Nykyisin juurikin farkut ja tavalliset vaatteet on enemmän minua, mutta naisellisempaan suuntaan ollaan menossa, jos ajattelee mun nuoruuden pukeutumista.. ♥ 4. Kuka oli viimeisin henkilö jota halasit? Rikua halasin varmaan 10min sitten! ♥ 5. Pieni vai iso laukku? Voih, vastaisin pieni, mutta mun kännykkä ei koskaan enään mahdu sellaiseen niin sanon iso.

6. Oletko lyhyt? Lyhyet 166cm mulla on mittarissa, joten kyllä! ♥ 7. Miehen ihannepituus? Miehen pitää olla naista pidempi, mutta tuskin sillä nyt niin hirveästi väliä on? Jos itsekkin laitan 12cm korkkarit jalkaan niin olen varmasti Rikua pidempi! ♥ 8. Mitä tekisit jos joku läimäyttäisi sinua takapuolelle? Rippuu tekijästä. Riku ja kaverit ok, mutta tuntematon.. No toisaalta siinä läpsikööt, eipä tule paljoa sellasta edes koettua :D ♥ 9. Onko sinulla parhaita ystäviä? Löytyyhän nuita muutama kappale! ♥ 10. Pukeudutko Halloweenina? Voih, saisinki joskus pukeutua! Sen verran nössössä porukassa olen aina liikkunut, ettei kukaan ole alkanut pukeutumaan joten itse olen sen sitten jättänyt pois! Sekin vois olla yksi uudenvuoden lupaus pukeutua tänävuonna... Punkkari Laura vois palata päiväksi takaisin maanpinnalle :D

Ihana ysiluokan pahis!
11. Onko sinulla nivelten yliliikkumista? Enpä ole huomannut moista. ♥ 12. Mikä on oudoin paikka, jossa olet nukkunut? Autossa, kiinan mäkkärissä, koulun luennolla..? Jos alkaisin miettimään niin varmaan keksisin! ♥ 13. Onko kukaan koskenut takapuoltasi viimeisen 24 tunnin aikana? No Dana tykkää tassutella yöllä mun yli niin varmaan se sitten. ♥ 14. Onko sinusta liikkeellä juoruja? Kenestä ei olisi! Juuri nyt en mitään hirveän pahaa ole kuullut, mutta kyliltä aina välillä kuulee kaikenlaista. Ne tyypit, jotka nuita keksii niin saa jäädä omaan arvoonsa, jos ne ei keksi mistään muusta juteltavaa niin siinä viihdyttäkööt itseään ♥ 15. Kutsutko joitakin henkilöitä heidän sukunimillään? Onhan nuita muutama, mutta aina kun on saman nimisiä enemmän samassa paikassa niin sillon sanotaan sukunimellä. Helpompi erottaa ihmiset :)

16. Kuinka moni mies lukee tämän vain koska tässä sanotaan "tyttöjen juttuja"? No muutaman miehen tiedän lukevan tän, mutta toinen ainakin lukee, että voi motkottaa mulle jostakin.. (Hei Riku!) ♥ 17. Minkä väriset ovat tämänhetkiset rintaliivisi? Beessit, jossa on mustaa pitsiä :) ♥ 18. Pidätkö enemmän vaaleista vai tummista hiuksista miehellä? Vaikea, mulle nimittäin kelpaa kummat vaan, mutta kyllä se tumma on komeampi! ♥ 19. Oletko tällä hetkellä turhautunut johonkin mieheen? Rikuun eilen, ku se ei millään saanut tiskattua, mutta olin siitä niin ylpeä, kun se onnistui! Tänää onki sitten mun vuoro.. ♥ 20. Välitätkö sukkiesi likaisuudesta? No tietenkin! Päivä ja vaihtoon! Mikään ei haise niin pahalle kuin sukat!


21. Onko sydämesi koskaan särkynyt? Onhan tuo. ♥ 22. Oletko koskaan ajatellut mennä kauneusleikkaukseen? Ei ole tarvetta. Jos jotain pitäisi tehdä niin muuttaisin nenän, mutta se ei häiritse mun elämää niin sen rahan voi käyttää muuhun. Jos joku haluaa leikkauttaa itseään niin mikäs siinä, mutta mun kohdalla vasta pakon edessä tekisin niin. Jos esim. joutuisin pahaan auto-onnettomuuteen jne. ♥ 23. Pidätkö elämästäsi? Sillain ihan kivasti pidän. Mullon kiva koti x 3 ja muutenkin juuri nyt kaikki on hyvin. Sais vaan stressi vähentyä niin olis helpompaa. ♥ 24. Onko kukaan ystäväsi varastanut poikaystävääsi? Teininä, voi niitä aikoja, mutta kyllä on. Tosin tein itsekkin niin muille.. :D ♥ 25. Oletko hypännyt uima-altaaseen vaatteet päällä? Koulussa eräällä kurssilla yritin ja se oli vaikeaa! ♥ 26. Onko sinulla enemmän tyttö- vai poikakavereita? Täällä pohjosessa on kyllä poikia, mutta muualla on kyllä enemmän tyttöjä. Pojat on poikia, ymmärrän paremmin tyttöjä :D

27. Kuinka pitkään sinulla on ollut Facebook-tunnus? Liian pitkään, oisko 2008? ♥ 28. Oletko koskaan lyönyt poikaa kasvoille? Eipä usko, että olisin muuten kun leikillä, vahingossa tai nyrkkeilyssä lyönyt yleensäkkään ketään! ♥ 29. Mitkä ovat suurimmat pelkosi? Niitähän on, menettämisen pelko on kamalin! ♥ 30. Oletko koskaan itkenyt itseäsi uneen? Monen monta kertaa. ♥ 31. Oletko koskaan nähnyt mahdottomaksi unohtaa jonkun mielestäsi? Kyllä semmostakin sattuu sillon tällöin.. ♥ 32. Uskotko sanontaan "Kerran huijari, aina huijari"? Kerran nössö on aina nössö, mutta hurjaksi pitää syntyä! ♥ 33. Milloin sinulla on ollut viimeksi erityisen hyvä olo jostain? Mistä? Niinkin kliseinen teko kuin liikunta. Siinä se hyvä olo syntyy siinä, että olen saanut tehtyä jotain! Koulussakin koin tänään hyvää oloa, kun viitoin kuuron naisen kanssa ilman mitään suuria sekaannuksia :) ♥ 34. Toivotko joskus olevasi kuuluisa? Enpä oikeastaan. Tykkään olla enemmän semmonen seinäkoriste kun discon kirkkain pallo! Voisin olla julkkis, jos siitä tienais tarpeeksi rahaa.. ♥ 35. Ikävöitkö tällä hetkellä jotakuta? Ikävöin äitiä, siskoa ja veliä ihan hirmusesti. Onneksi näen heidät huomenna! :)

4 kommenttia:

 1. Höh itte oot nössö! :--D Jos tuut meille tänä(ki) Halloweeninä, niin lupaan pukeutua sinun kans, hähää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, katotaanpa sitä sitten lähempänä ;)

   Poista
 2. Mieki meinasin tulla heittään sulle halloween 2013 -pukeutumishaasteen, mutta Jenni ehti eka :--D

  VastaaPoista