1h 23min

tiistai 19. helmikuuta 2013
Ei, en ole leikannut lyhyeksi, vaikka mieli tekisi. Samalla voisin leikata toisenkin puolen siiliksi, mutta ehkä se jää nyt vain haaveeksi. 

Ajattelin tänään kokeilla jotain erilaista hiuksille ja näiden kihartamiseen meni tunti ja kaksikykmmentäkolme minuuttia. Sain aikaiseksi vain sekasotkua, enkä mitään järkevää. Ei ole tosi! 

Haluaisin kokeilla myös erilaisia letti-kampauksia, mutten osaa tehdä edes normaalia lettiä, niin pitää pyydellä apua siskolta sitten hiihtolomalla. Odotan kyseistä lomaa kuin kuuta nousevaa, loma ja aivojen jättäminen narikkaan kuulostaa oikein hyvältä! Tosin loma poikkeaa edellisistä sen verran, että aion oikeasti käydä jopa HIIHTÄMÄSSÄ. Lumikenkäilykin on korkealla listalla, eli liikunnallinen loma tiedossa ja hyvä niin :)

Huomenna koulun ja hiuskriisin jälkeen on hyvä mennä kokeilemaan saleilua pitkästä aikaa! Nyt on hyvä mennä Danan viereen nukkumaan :)

2 kommenttia:

  1. Noihan on tosi kivan näköiset! :) Ei muutaku harjottelua vaan, kyllä se siitä alkaa luonnistumaan vaivattovammin! Ite tykkään letittää esim. etuhiukset tohon sivuun. Kato oisko youtubesta mitään apua, haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vissiin alkaa harkoitteleen, ne antaa hirveästi uusia ideoita arkeen :-) pitää muuten youtubesta kattoa!

      Poista