ÄHKY!!

sunnuntai 3. helmikuuta 2013
Minun leipä vs. Rikun leipä... 

Ei ole tosi. Mulla on ihan hirveä olo! Tankkauspäivä teki tehtävänsä, mulla on ähky, enkä halua syyä enään ikinä.. IKINÄ! Mutta olipa puuro hyvää pitkästä aikaa ja vaikken kaupasta patonkia löytänyt, niin vaalea leipä on pahaa. Taas pirtelö kulhossa maistu mitä parhaimmalle ja mehu oli ällömakeaa, vaikka olen ennen saattanut juoda purkillisen yhdessä hetkessä! 

Myöskin Riku oli erittäin tyytyväinen tänään, syötiin ensimmäistä kertaa neljään viikkoon samaa ruokaa yhdessä! Jauheliha ei ollu "sallittua", mutta jos tuollainen asia saa toisen iloiseksi niin sen verran voi joustaa :) Ihana<3


Iltapalan jäätelö (kyllä, jäätelöä iltapalaksi!) jää mulla syömättä mun vuoden lakon takia, mutta kipastiin tänään hakemaan Makuunista pieni pussi karkkia! Oli nannaa, mutta siitä tämä pahaolo varmaan johtuukin! Eipä tee enään mieli makeaa ja hiihtolomalla saan seuraavan kerran osaa karkkipussin :) Kerran kuussa saan ite ostaa, se on luvattu juttu!

Löysin myös ihastuksen Novellen mansikkaan. Aikaisemmin olen yhdistänyt vichyn maun oksennustautiin, mutta tämä oli sen verran hyvänmakuinen, että saatan joskus toisenti ostaa :)

Semmonen perus tylsä viikonloppu siis takana. Huominen koulupäivä alkaakin 3km kävelylenkillä, että saisin tän turvotuksen laskemaan mahdollisimman pian! Superia jäljellä 2 viikkoa, loppukiri koittaa ja sen jälkeen jo uudet suunnitelmat mielessä ;)

6 kommenttia:

 1. Mikä kaukalo tuossa neljännessä kuvassa tuo astia! :--D Mie syön oikeasti aika isoja ruoka-annoksia parhaimpina herkkuruokapäivinä, mutta en miekään kyllä tuommosia jaksais, ei ihme että sulla on ähky :D Jee kaks viikkoa enää, tsemppiä loppukiriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sole ku semmonen "kaksi kämmentä vierelläin"- kokonen astia, ja jos olisin halunnut koko pirtelön syyä niin olisin tarvinu isomman astian, onneksi Riku otti osan :D Mulla taitaa olla jatkossakin nää herkuttelut kerran kuussa, ei pysy kroppa mukana ku pyörin ku pallo nyt :D

   Poista
  2. Haha voin vaan kuvitella :--D

   Poista
 2. Yhyy, karkkia :c itellä ns. herkuton menossa ja karkkihimo on ihan älytön! Heti kaikki kielletty tuntuu paljon houkuttelevammalta...  Heeeeeei muutes, voisikko tehhän jotain suosikki fitness-blogi- listausta? Itellä hakusessa hyvät ja motivoivat blogit. Paria jo luen, mutta ei se muutama lissää haittas mittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tosiaan se vuoden karkkilakko opetti olemaan herkuista erossa niin kerran kuussa saan ite ostaa ;) Yammy! Tosin pulla, jäätelö, popparit, hampparit jne on pannassa ainaki valmistujaisiin saakka!

   Ehkä joskus voisin, mutta en tiiä, viitiskö listata ihan tänne saakka.. :) Googlesta löytyy ihan älyttömästi niitä ja nää mitä ite luen on ihan paikallisia blogeja. :) Esim. Blogilistalla fitness nimellä löytyy paljon ja myös tän bloggerin kaupunki haulla löytyy, jos on aikaa etsiä :) Kyllä sie niitä löydät!

   Poista