Farkut!

26.2.13


Vihdoin! Monen päivän etsinnät päättyi, kun sisko eilen "pakotti" mut ostamaan nämä ihanat housut! En ole ihan näin vaaleista farkuista haaveillut, mutta nämä vaan tuntuu niin kivalta päällä ja ovat sopivat ;) 

Pieni epäily varmaan johtui siitä, että aikoinaan omistin Ginatricosta saman tyyppiset housut ja ne löysty käytössä ihan käsittämättömän muotoisiksi, mutta nyt ostin niin napakat, että eilinen ilta meni näitä " venyttäessä" ja nyt tänään ne on olleet just, eikä melkein! :) Nyt alkaakin sitten tumman sinisten farkkujen metsästys..

Ja mikä ihana sää on ollut tänään ja eilen, mittarissa +2 ja niin liukasta, ettei kävellä pysty! Ja minä istun sisällä tehden koulutehtäviä, hyvä minä.. Pakko pinnistää vielä muutama päivä niin pääsee LOMALLE! :)

You Might Also Like

12 Kommenttia

 1. haha nauratti nuo rikun mulkoilut tuolla taustalla :DD mutta kuitenki, kivat pöksyt! syntyis jo tämä vauva, niin pääsis itekki laihikselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyseliki että mitä teen :D housujen shoppaaminen on mitä kamalinta ikinä! :D

   Poista
 2. Kiva tukka. Ja hyvä perse! :--D Farkutki näyttää hienoilta ;) Pitänee käyä joskus Ginassa sovittaan, oon ettiny itelle vaaleita farkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plää, lisää kyykkyä tuo pylly kaipaa! :D ja nämä ob muuten H&Mltä! En ite henk.kiht tykkää ginan housuista :-)

   Poista
  2. Aijjaa, mie luin vissiin vähän huolimattomasti sitten :D

   Poista
  3. Ei tossa kyllä lue missään, mistä nämä on eli ei ole sun vika :-D

   Poista
 3. Tosi kivat farkkuset pupu! Mie taas oon yrittäny metsästää itelle vaaleita, mutta huonoin tuloksin. :( Haha tuossa yhessä kuvassa Riku näyttää ihan siltä, niinkö se kattois sinua ja miettis että "omg mitä tuo tuossa keimailee..." :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me sulle housut löydetään sitten ku tuun sinne! :) onko siellä muuten cubusta? Siellä oli 20e hintasesti ihan kivoja housuja :-)

   Poista
 4. No niin löyetään, vaikka väkisin. ;) Zeppeliinissä on Cubus, siellä meiän muutenki kannattaa käyä ainaki kerran shoppaamassa ku sielä on kaikki kivat liikkeet samassa. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jeah! Meillähän on paljon tekemistä, pitää tehdä lista kohta valmiiksi!!.. :-D

   Poista
  2. JOOO, mie rakastan listojen tekemistä haha. :D

   Poista

Bloggerin lukijat

FACEBOOK