Farkut!

tiistai 26. helmikuuta 2013

Vihdoin! Monen päivän etsinnät päättyi, kun sisko eilen "pakotti" mut ostamaan nämä ihanat housut! En ole ihan näin vaaleista farkuista haaveillut, mutta nämä vaan tuntuu niin kivalta päällä ja ovat sopivat ;) 

Pieni epäily varmaan johtui siitä, että aikoinaan omistin Ginatricosta saman tyyppiset housut ja ne löysty käytössä ihan käsittämättömän muotoisiksi, mutta nyt ostin niin napakat, että eilinen ilta meni näitä " venyttäessä" ja nyt tänään ne on olleet just, eikä melkein! :) Nyt alkaakin sitten tumman sinisten farkkujen metsästys..

Ja mikä ihana sää on ollut tänään ja eilen, mittarissa +2 ja niin liukasta, ettei kävellä pysty! Ja minä istun sisällä tehden koulutehtäviä, hyvä minä.. Pakko pinnistää vielä muutama päivä niin pääsee LOMALLE! :)

12 kommenttia:

 1. haha nauratti nuo rikun mulkoilut tuolla taustalla :DD mutta kuitenki, kivat pöksyt! syntyis jo tämä vauva, niin pääsis itekki laihikselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kyseliki että mitä teen :D housujen shoppaaminen on mitä kamalinta ikinä! :D

   Poista
 2. Kiva tukka. Ja hyvä perse! :--D Farkutki näyttää hienoilta ;) Pitänee käyä joskus Ginassa sovittaan, oon ettiny itelle vaaleita farkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plää, lisää kyykkyä tuo pylly kaipaa! :D ja nämä ob muuten H&Mltä! En ite henk.kiht tykkää ginan housuista :-)

   Poista
  2. Aijjaa, mie luin vissiin vähän huolimattomasti sitten :D

   Poista
  3. Ei tossa kyllä lue missään, mistä nämä on eli ei ole sun vika :-D

   Poista
 3. Tosi kivat farkkuset pupu! Mie taas oon yrittäny metsästää itelle vaaleita, mutta huonoin tuloksin. :( Haha tuossa yhessä kuvassa Riku näyttää ihan siltä, niinkö se kattois sinua ja miettis että "omg mitä tuo tuossa keimailee..." :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me sulle housut löydetään sitten ku tuun sinne! :) onko siellä muuten cubusta? Siellä oli 20e hintasesti ihan kivoja housuja :-)

   Poista
 4. No niin löyetään, vaikka väkisin. ;) Zeppeliinissä on Cubus, siellä meiän muutenki kannattaa käyä ainaki kerran shoppaamassa ku sielä on kaikki kivat liikkeet samassa. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jeah! Meillähän on paljon tekemistä, pitää tehdä lista kohta valmiiksi!!.. :-D

   Poista
  2. JOOO, mie rakastan listojen tekemistä haha. :D

   Poista