Kamala keskiviikko

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tämä keskiviikko suju mitä kamalimmin. Heräsin aamulla siihen, että Riku potki mut ylös, pääsin nousemaan, olo oli mitä kamalin ja loppujen lopuksi ovella kolkutti kolme isoa juttua: Flunssa, kuume ja noro. 

Noron sain potkittua portaista alas, kuume kaato mut lopulta sohvalle ja flunssa tuli tökkimään kepillä viereen. Ärght! Loppupäivä meni kolmen elokuvan ja Drop dead diva -sarjaa katellen ja satuinpa jossain välissä kaivamaan opparinki esille, eli ei siinä mielessä paha, mutta tuo koulu ärsyttää nyt suuresti. En tarvis nyt yhtään korvaavaa tehtävää ja muutenkin alkaa aika loppumaan kesken ennen hiihtolomaa.. Ärght!

Ei, nyt ei jaksa sairastella, tänään olen levännyt tarpeeksi ja huomenna jätän salin väliin, jos olo sallii niin viikonloppuna sitten kevyesti treenaamaan. Tosin SD loppuu sunnuntaina, mutta alkaa pikkusen tuntumaan, että jatkan sitä itselleni sopivalla tavalla ainakin tuonne harjoitteluun saakka. Tai emmie tiiä vielä..

Riku otti tänään kyllä aika rennosti koulun jälkeen, ei se hirveästi ole tuolta sängystä noussut tän päivän aikana. Niin kumpi tässä olikaan kipeänä HÄ? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti