Lauantaina sataa

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Lunta lunta ja vielä kerran lunta. Eikö tuo riittäis jo?

Mulla piti olla tehokas lauantai, mutta univelkaa oli vissiin kertynyt niin paljon, etten herännyt edes kellon soittamiseen ennen yhtä. No reippaana lähdin sitten salille, saavuin paikalle märkänä lumesta ja lähes yksin siellä sai treenata. Meni vähän vaihtelevalla tahdilla, juurikin tangolla tuntu, ettei jalat liiku mihinkään. Kädet taas veteli ennätyksiä ja odotan ihan innolla, että pääsen palaamaan vanhaan saliohjelmaan superin jälkeen! Tosin kaksi viikkoa vielä painaa täysillä tällä ohjelmalla (ja ihanat kaksikymmentä toistoa ja neljännellä kierroksella NELJÄKYMMENTÄ toistoa!! Mie kuolen..)

Illalla kun kävin kaupassa, sain järkytyksellisen annostuksen nykyajan nuorista ja kuin paljon ihmiset ostaa mässyä ja alkoholia viikonlopuksi. Melkeen hävetti laittaa kassalle niitä rahkoja ja muita mulle sallittuja ostoksia ja sainkin erään n.13v jonnen siihen vattuilemaan..  Mielummin ostan kyllä sen rahkan ku koviksena tulisin ES:n ja isoimman karkipussin kanssa isottelemaan tuollaisella asialla.. Missä on käytöstavat hä? No olkoot..

Huomenna on tankkauspäivä, eli saan syödä hiilareita mielinmäärin! Tätä on ootettu, olen kummiskin suurimman osan ajasta pysynyt dieetissä, vaikka repsahduksia on sillon tällöin sattunut, mutta samapa tuo :) Tänään jo kuumotti syödä jotain epäsallittua, mutta välipala pelasti päivän! Tuo on täysin samaa mössöä, mitä syön päivittäin valipalaksi, tosin yhdistettynä kaksi sallittua annosta puolikkaina yhteen=täydellinen herkku! Nam!

Mutta huomenna turvottaa, toisilla baarireissusta tai tyttöjen illasta, mulla hiilareista ;)


Ai ei ole isoja? Tässä alempi kuva kertomaan realistisen totuuden.. :D

5 kommenttia:

 1. Tuo on jo aika iso annos! :-D Ei ko ei oo, oikeasti syöt vauva-annoksen ruokaa päivässä mutta huijaat vaan meitä lukijoita. Pitihän se arvata :----(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestihan syön pelkästään pilttiä puolentunnin välein. Sori, nyt paljastuin o__O

   Poista
  2. Ps. Tuo on normiannos, joskus ne ei tosiaan mahdu edes yhdelle lautaselle.. :-D

   Poista
 2. Joo kyllä noi sd:n annokset on ihan mahottoman isoja. Itellä aina pursuilee lautasen ylitse, varsinki salaatit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun jollain muullakin on lautasen kanssa ongelmia :)

   Poista