Liikuntaa, turhuutta ja väriä

tiistai 12. helmikuuta 2013
Muutaman viikon liikunnat on alla kurkittavana, olkaas hyvä! Tuohon vielä lauantain juoksumattoilua se 30min ja eilinen sali + kävely. En vaan jaksanu alkaa päivitteleen niitä tuohon ;)

Näin on tullut liikuttua ja nyt kyllä ärsyttää, kun kurkku meinaa alkaa oireilemaan kivusta ja tänään jätin suosiolla salinki pois. Jos olo huononee niin huomenna pitää myös pysyä paikallaan :s


Mutta eilisestä muuten sen verran, että mentiin Rikun kanssa nukkumaan jo ennen puoli kasia illalla! MEinasin tulla sanomaan tänne hei ja heihei, mutta sitten laiskotti niin paljon ja aamulla oli olo kyllä tosi pirteä! Tänään mennään kyllä kans ajoissa nukkumaan, jos vaikka saatais nyt tämä unirytmi kohdalleen! :) (katotaan vaan niin ei nukuta tänä yönä ollenkaan. Pitää koputtaa puuta *kop-kop päähän*)

Mun on pitänyt myös monen monta kertaa aloittaa tekemään juttua viittomakielen ohjaajan opinnoista, mutta ei.. Motivaatio on hukkunut koulun suhteen niin maan pohjaan, että ihan hävettää myöntää asia. Eilenkin opiskeltiin jotain puukäsityötä.. Ihan totta, niin turhia aiheita opinnoissa juuri nyt, ettei hirveästi innosta mikään leikkiminen, musiikki tai muu pelleily, kun sen ajan voisi käyttää johonkin muuhun! Ärght! Enään neljä kuukautta ja sitten pääsee pois..!

Tuohon sivupalkkiin ----> on muuten ilmestynyt lista, mistä aion kirjoittaa tulevaisuudessa normaalien juttujen lisäksi ja jos on jotain mielessä niin ehdotuksia otetaan vastaan :)

Koska koulu ei innosta, niin kävin sitten vähän shoppailemassa.


Tänään saa kulmat ja ripset väriä, VIHDOIN! Tosin nyt huomasin, että tuohan on ruskean mustaa, eikä se ole paras vaihtoehto näihin mun nysäripsiin, mutta kulmiin tuo on varmaan hyvä väri. Sen näkee sitten illalla tai muuten kuljen naamari päässä loppuviikon.. Lahjakortilla mukaan tarttui myös matta-lakka ja tuo on kyllä huikea! Nyt ei kunnollista kuvaa tullut, mutta eiköhän tuota mattaa nyt näy joka paikassa :) Myös mukaan tarttui samaisella reissulla vihkoja ja postista paketti, mutta ne ansaitsevat ihan oman postauksen.

Viikonloppuna sain tädiltä myös huivin, johon olen kovasti ihastunut! Pääkallot, tervetuloa ;) Ja kuvaa katsellessa mietin, voiskohan mun hiukset alkaa kaipaamaan jo uutta väriä..?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Höpötiihööö! Millon roi tähä? Ikuva <3

   Poista
 2. kaunis vallan hullusti hoikistunut nainen!

  ps. tänään raahasin perseeni salille ja kävin kahvakuulailemassakin ekaa kertaa ikinä. Nii, ja ostin salikortin:) Nyt vielä ne alotuskuvat jos uskaltas ottaa ;)

  Terkuin,
  se hullu joka saa sulta kauheesti motivaatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä juttu, siitä se alkaa ja toivottavasti jatkuu pitkään! Mullaki haluttais kokeilla kuulailua mutta oon tuhottoman surkea missään tunnilla treenaamisessa :s

   Ihanaa ja kiitos, toivottavasti pystyn lisää motivoimaan myös tulevaisuudessa ja ota ihmeessä ne kuvat niin yllätyt :)

   Poista