Mökin uusi lattia

maanantai 4. helmikuuta 2013

Tämän ylemmän kuvan pointti ei ole tuo vuoden takaiset juhlat mökillä, vaan katsokaa tuota ihastuttavan kamalanrumaa ruskeaa väriä seinissä ja lattiassa. Yök.

Jo viime kesänä tuolla asuessani sanoin, että voin maalata tuon hirvityksen valkoiseksi. Ei se silloin ollut vielä mahdollista, mutta onneksi isäntä otti neuvosta vaarin ja tarttui pensseliin tuossa ennen joulua! Maalaaminen jatkuu alakertaan saakka, mutta yläkerta on muutamaa listaa ja uusia kalusteita vaille valmis! 

Tykkään hirmusesti tuosta uudesta lattiasta, mukavan tuntuinen ja onhan tuo nyt huima muutos tuohon ruskeaan kulahtaneeseen seinään ja muovimattoon verrattuna! 


Kun projekti saadaan kokonaisuudessaan valmiiksi niin luvassa on juttua uudesta sisustuksesta :) Pitää vaan saada mamma suostumaan muutamaan vaihtoehtoon ja kompromissiin, ettei yläkerrasta tule liian mökkimäisen sekava.. (eli kaikki vanha p*ska sinne, ettei ne edes sovi yhteen.. Kuten siellä oli ennen..) Mutta vielä on maalattavaa portaissa ja ehkä alakertakin saa uuden keittiön ja ulkoasun kevään aikana :)

Sen näkee sitten, mihin tässä päädytään :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen tuo nykynen maalaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ja itse olen innoissaan tuosta lattiasta! :)

      Poista