Pelasu - yhdessä

maanantai 11. helmikuuta 2013

Perjantaina tosiaan lähdin reissuun ja käytiin veljen ja mamman kanssa salaatilla! Hevi's delissä on hyvät ruuat ja omasta salaatista jäi leipä ja kastike syömättä. Nam! Ja pitihän sitä Raffe-poikaa käydä paijaamassa, ennenkun lähdin siskon mukana sinne yöelämään, josta kerroinkin jo edellisessä tekstissäni. :)

Lauantaina heräsin sitten liian myöhään, enkä kerennyt lähteä pitkälle lenkille, kuten oltiin veljen kanssa suunniteltu. Nappasin vitamiinit nassuun ja suuntasin juoksumatolle hölkkään/käveleen 30min ja suihkun kautta sitten kylästelemään kummien luo. Siellä oli myös Raffe ja tilattiin kiinalaista ruokaa :)

Tosin itse söin vain palan pizzasta ja muuten söin omaa välipalaa. Ja ehkä vähän söin suklaata palan jos toisen.. Hups :D


Vaikka viikonloppuna tuli syötyä herkkuja, sitä suklaata ja muutama sata palaa hedelmäkarkkeja. Loppujen lopuksi mulla ei ole edes mitään morkkista, koska ne maistu niin hyvälle ja en kummsikaan vetänyt niitä pussikaupalla!! En sortunut tähän herkutteluun yksin, olihan meitä kymmenen muuta syöjää, paitsi pikkuveli, joka on vuoden karkkilakossa :D 

Toisaalta olen erittäin ylpeä siitä, etten ole syönyt yhtään laskiaispullaa tai sipsiä, vaikka niitä on ollut joka paikassa tarjolla! Ja se tipaton jatkuu edelleen, hyvä minä :) Jos vanhaLaura olisi ollut asialla, niin kaikki olisi mennyt alas suusta kertaa kymmenen! Eli edistys itsehillinnässä ON tapahtunut! :)

Nyt paapaamaan ja huomenna reippaana kouluun.. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti