Vanha kirjoitus: Kuka muistaa?

perjantai 22. helmikuuta 2013
perjantai 5. maaliskuuta 2010
Hot or not?

"Mun oli ihan pakko kommentoida tätä hässäkkää, joka oli lehdissä ollu. Body fitness kilpailuihin valmistautuva Jutta Gustafsberg on puhututtanu Iltasanomissa ja muissa lehdissä. Ja samaan syssyyn on tungettu se, kun Jutta sanoi "pakenevansa" vanhuutta. Onko siinä järkeä? Onko hän enään nainen tällä kropalla? Onko tämä enään kaunista?Kuvat gojuttago.com Linkissä myös Jutan oma blogi! 

Mulla on tähän oma mielipide. Mutta ihmiset ovat sanoneet netissä mm. näin:
Harbinger : Minä taas pidän siitä, että nainen on naisellinen ja tällä hetkellä Jutta on kaukana naisellisesta naisesta. Mutta suotakoon jokaiselle oikeus päättää omasta vartalostaan.
Huono esikuva : Aivan kuin mies bikineissä. Mikä ihme saa naisen luulemaan, että on seksikästä pullistella lihaksia? Naisellisuus kunniaan!
Anonyymi : En ole mielestäni kateellinen, mutta Jutta on ollut kaunista katseltavaa vuosien varrella. Ikävä kyllä tämä "Madonna-touhu" tekee naisesta vanhemman ja rumemman näköisen. Näin se on kauneus katsojan silmissä. En myöskään pidä ylitreenatuista miehistä.

Mutta löyty muutama hyväkin kommentti!
Ace Logan : Minusta aivan upea nainen! Mutta 3kk:ssa tähän kuntoon, se on uskomatonta. Itse treenaan kuin hullu enkä yllä moiseen.
Ihmettelen vaan : Kait jokainen tekee kropallaan, mitä haluaa? Tyypillinen suomalainen kun leviää nuoruutensa M-koosta siihen 3XL-kokoon kuntosalilla käymättäkään. Ja jos sitä "kehitystä" arvostelet, olet pinnallinen terveysfasisti. Lihaksikas, ja trimmi nainen hakkaa ulkonäöllään 100-0 nämä, lähinnä sulavaa lumiukkoa muistuttavat kanssasisarensa.

Olen kahden viimeisen kanssa aika samoilla linjoilla. Mun mielestä lihaksikasta naista on hyvä arvostaa, ne lihakset kun ei ole minkään muutaman pienen salikerran takana. Siihen tarvitaan hyvä itsekuri, itseluottamus, sali treenaamista tuplasti jokapäivä ja todella tarkka ruokavalio. Osaan arvostaa niitä ihmisiä, joista on oikeasti tuohon touhuun. Jos saisin päättää omasta kropastani, se olisi juuri tuollainen kuin Jutalla. Meikä ei minkään näköisellä taikatempulla voisi olla koskaan tikkulaiha. Inhoan salilla käymistä ja itsekurini ei riittäisi tähän touhuun. En myöskään ole joskus tykännyt lihaksikkaista naisista, mutta asiaan tuli muutos, kun Riku kiinnostui kehonrahennuksesta. Ja sanottakoon vielä se, että tosin nainen on kauneimmillaan sillon, ku se ei ole omaa miestä isompi :D

Mutta Madonna on mun mielestä jo ihan eri ääripää! Se on sentään jo OIKEASTI vanha ja ryppynen. Mun mielestä lihaksikas nainen pitää olla kuitenki iso, eikä tuollanen ku Madolla: Luikku, joka yrittää olla lihaksikas..
Luikku ja lihaksikas = näyttää 100 vuotiaalta ja on ihan varmasti ryppynen.. Ja mulla tulee lähinnä mieleen anorektikko Madonnasta..


(Kuva)


Tässä on mun mielipide lihaksista. Madonna on ruma, Jutta on jees!"

Tuohon aikaan mua pidettiin HULLUNA, kun pidin lihaksikkaista naisista. Ja pidän edelleen, se ei varmaan ole kellään jäänyt tässä blogissa epäselväksi. Bikini- ja bodyfitness kroppa, ahh! ;) Entäs muilla, mitä ajattelit kolme vuotta sitten?

Mutta korjaa: RAKASTAN KÄYDÄ SALILLA, se jos joku on muuttunut nuihin aikoihin verraten ;) Nykyisin salilla on paljon naisia hankkimassa lihasta ja naisihanne on PIKKUSEN muuttunut vuosien aikana. Enään harva kaavailee sitä langanlaihaa lautaa, vaan nyt sporttisen lihaksikas kroppa on in! Hyvä juttu, koskahan palataan laihaan tai aletaan kehonrakentajia ihaileen? Mulle kelpais tuo jälkimmäinen.. :)


No jottei menis liian lihaksikkaaksi tämä meno, niin tässä eilisiä leikkejä Danan kanssa :) Eipä tuo neiti niin innoissaan ollut, se on muka niin vanhus jo! Plöh.

Tänään muut on menossa katsomaan Elastista, mie teen opparia. Lauantaina muut on menossa katsomaan Cheekiä, mie meen lenkille, salille ja kirjotan opparia. Sunnuntaina muut kärsii hirveässä krapulassa, mie meen lenkille, salille ja kirjotan opparia. Semmmonen viikonloppu tiedossa! :D

9 kommenttia:

 1. Mulla on kyllä jotain hämäriä muistikuvia tuosta postauksesta. En oo ollu vielä tuolloin blogin lukija, mutta oon lukenu tuon joskus kun liityin sinun vanhan blogin lukijaksi.
  Hmm, kolme vuotta sitten... En tainnu sen kummemmin ajatella mitään tästä asiasta, olin vasta muuttanut yhteen hellun kans ja lihotin itteäni huomaamattani... Eli nuihin aikoihin aloin lihomaan mutten vielä välittäny siitä :--D Nykyään oon sitä mieltä, että "normaalipainoinen", timmi ja sopivasti sporttinen vartalo on paras. Itelle siis, ihailen salaa sellaisia ihmisiä jotka painaa enemmän mutta joiden vartalo on silti timmi ja sopusuhtainen, mulla alkaa heti läski roikkua tai kaikki kertyy samaan kohtaan ja se ei oo nättiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukapa nyt ei haluais normaalipainoista, timmiä, mutta sopivasti sporttista vartaloa. Joskus se lihominen voi olla myös lihasta, vähän positiivisuutta kehiin hei! :D

   Mitenhän tuo muuten pitää niin paikkaansa, että seurustelu lihottaa huomaamatta! Niin täysin totta (terv. laura +20kiloa seurustelun aloituksesta!) mutta onkohan se just se, ettei enään jaksa ajatella ku on jo se "saavutus" siinä vieressä niin yhdessä olo koetaan tärkeämmäksi kun terveellinen ruokavalio tai jotain. En tiiä, mutta jännä juttu sinäänsä :D

   Hehhe.. Muut voi sanoa, että raskauskiloista päästy eroon, mie vaan sanon, että ensirakkauden kiloista melkeen päästy eroon.. :""DDDDD JOO MIE MEEN NUKKUMAAN :DD

   Poista
 2. Mie muistan ja mielipide on sama edelleen, ku silloinki. :) Jutta ja Madonna on liian lihaksikkaita mun makuun, mutta minun ihanne on semmonen timmi ja sillai vähäsen lihaksikas. :D Hyvin selitetty... Siis vähän niinku tämä naikkonen : http://www.google.fi/imgres?um=1&hl=fi&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:fi:official&biw=1680&bih=892&tbm=isch&tbnid=iCIT4AHaGx6ABM:&imgrefurl=http://www.womenshealthmag.com/fitness/arm-workout-0&docid=sKVuGawDAUty9M&imgurl=http://www.womenshealthmag.com/files/images/1104-sleek-sexy-arms.jpg&w=300&h=300&ei=uxwpUeDMJMaOswb61ICQDA&zoom=1&ved=1t:3588,i:214&iact=rc&dur=468&sig=108900306636545967554&page=2&tbnh=176&tbnw=176&start=34&ndsp=43&tx=91&ty=87

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie jenni tiiän tän sun makujutun tässä jutussa ja joudut silti kestämään mua.. sori rakas <3 :))

   Poista
  2. Sussa onki niiin hirrveen hirrveen paljon kestämistä että en kestä ja ei kestä. ;) <3

   Poista
 3. Lihakset on jees! Nauran itteni aina kipeäksi kun moni sanoo että lihaksikas nainen näyttää mieheltä, ja paskanmarjat sanon minä! :D Kateellisten panettelua, ovat vain kateellisia siitä kun heillä ei ole "aikaa" ja itsekuria hoitaa itseään samalla tavalla ja pitää itseään kondiksessa.
  Mielestäni Jutan kroppa on upea ja fysiikka on kohallaan. En pistäisi vastaan jos itse näyttäisin joku päivä tuolta. Kovaa vauhtia tässä tehään töitä sen eteen. :P
  Tuli noista kommenteista mieleen, viimeisin heitto minkä sain itse kuulla oli (miehen suusta) "Vedätkö jotain muutakin kuin puuroa?". Tuo oli niin naurettava kysymys että on kyllä pakko ottaa kohteliaisuutena :D Sitten olen tätä miesläppää kuullu aika monen suusta, varsinkin tuttujen, mutta en ole antanut sen haitata menoa vaan ajattelen "ai kehitystä on tapahtunut, hyvä, lisää treeniä" ja motivaatio pysyy hyvin yllä. Vaikka tokihan se välillä vähän pistää hymyilyttämään kun mulla on leveämmät hartiat ja paksummat kädet kuin jollain miespuolisilla kavereillani :D Ja kun katselen esimerkiksi jotain malleja tai muita "tavallisia" lihaksettomia tyttöjä ja mietin asiaa, niin en oikeastaan edes halua näyttää sellaiselta, en kyllä enää ikinä.

  VastaaPoista
 4. Ja tuosta Madonnasta vielä, en itse kutsuisi häntä kovinkaan lihaksikkaaksi. Vaikka lihakset toki näkyy niin sanoisin itse ennemminkin "vähärasvaiseksi" tapaukseksi, mikä edesauttaa lihaserottuvuutta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin sana vähärasvainen sopii tuohon kaikista parhaiten :D Hyvä, että on kunnossa, mutta rasvaa tarvitaan :)

   Päivä päivältä kohti unelmien kroppaa, työtä, hikeä ja kovaa treeniä ;)

   Poista