Liikkuuko?

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Harvemmin on luvassa näin sekalaista tekstiä.. Tai en nyt menis sanomaan yhtikäs mitään, kannattee olla töissä 12h ja tulla tänne kirjoittelemaan.. :) Nimittäin eka voitte tiirailla viikkojen liikkumiset (jotka on ihan surkeaa luokkaa) ja sitten hypätään mun uusiin ostoksiin.

TRESemmen kuivashampoo on ollut mun kestosuosikki jo pitkään ja nyt kun en enään suihkuta sitä suoraan päänahkaan niin vola, se on jokaisen urheilijan unelma! Ostin myös ekan ryppyvoiteeni, aka silmänympärysvoiteen apteekista ja vaikka 20€ hinta vähän kirpasi niin suosittelen lämpimästi! Ei kutise tai kirvele edes silmään jouduttua! Ja vikana mun ehdoton lemppari, eli Acon huulirasva punaisella sävyllä! Huulirasva ja -puna samassa, ihan huippua!

Että semmosta. Mullon keskiviikkona vähän vapaata ja ajattelin sen päivän pyhittää urheilulle, shoppailulle ja kameralle! Täällä Oulussa tulee turhan vähän kuvailtua, toisaalta ympäristö on uusi ja tuntematon, enkä ole vieläkään päässyt tämän paikan rytmiin ollenkaan. Sekoilen busseissa ja löydän kohta itseni jostain Haukiputaalta... Paitsi ostan huomenna viimein salikortin ja rikon tämän liikkumattomuuden olon! 

Tällainen veikeä herra piristää mun Dana ikävää. Pikku Elmo! :)

4 kommenttia:

  1. Miten sait tehtyä ton treeni kalenterin? :))

    http://justsmileandismile.blogspot.fi/
    Muakin saa käydä katsomassa :)

    VastaaPoista
  2. Lisään liikunnat heiaheia.comiin ja sieltä näen ne ja photoshopilla kaappaan kuvan tänne :)

    VastaaPoista