Loputkin lomasta purkkiin

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Sillon harvoin kun mamman kanssa saa viettää kahdestaan aikaa, sitä vaan tulee höpötettyä Cofee housessa niitä näitä ja käytiin keskustassa katselemassa kauppoja, kun muut kävi laskettelemassa :)

Illalla mentiinkin koko 11 hengen porukalla syömään ja sisko sai mut luopumaan tipattomasta. Olin edellisen illan Stand Upin jättänyt väliin nukkumalla hyvin ja pitihän sitä ehkä pikkusen tehdä muutakin, kun nukkua :D (oli muuten pahaa tuo Irish coffee...) Kaksi juomaa sain just ja just juotua mökillä, (Pepsi Maxilla) kunnes iski hirveä morkkis ja areenalla sitten Suvi Teräsniskaa kuunnellessa join Kossuvichyn (seki oli muuten pahaa) kunnes luovutin ja aloin juomaan vettä :D Laskin muuten vasitellen, että kaloreita illalle juomista kertyi alle 500, joten siinä mielessä ihan hyvillä mielin ollaan :)

Ja Sivusta sen verran, etten ole koskaan mitään lauluja kuunnellut, mutta nyt en ole muuta sitten kuunnellutkaan.. Musta tuli Suvi-fani<3 Ihana ääni livenä!!


Aamulla olo oli mitä parhain, vaikka neljältä pääsin vasta nukkumaan. Lähdin rinteeseen pariksi tunniksi ja myöhemmin käytiin kelkkailemassa Rikun kanssa Levi ympäri ja vähän enemmän, kilometrejä kertyi ainakin sellaiset 50! Huisia, olen vihdoin alkanut tykkäämään kelkkailusta, vaikka selkä mulla oli edelleen huonona. Joku lukko alaselässä häätyy olla, sen verran kirpasee portaidenki nousu :s

Meinasin olla aika poikki kelkkailun jälkeen, mutta mepäs pakattiin kimpsut ja mentiin kattoon, ku muut ajo jäällä karttinkia! Siistä! Ensi kerralla menen kyllä itsekkin ajamaan, oli sen verran mukavan näköistä menoa!

Mutta ei met minnekkään mökille vieläkään menty, kun illalla oli taas aika mennä kylpylään, vaikka mulla olis haluttanut mennä enemmän salille. Oli mukava kuitenkin Rikun kanssa lillua ja sain niskat taas hierottua ihanasti kuntoon :) Käytiin myös romanttisesti kahdestaan syömässä ja nautittiin viimeisestä illasta nukahtamalla 10 aikoihin. Hups :)


Parasta tässä lomassa on ollut se, että olen joka päivä liikkunut, en ole jäänyt sänkyyn makaamaan ja olen viettänyt laatuaikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Olen kyllä rentoutunut ihan täysillä! Tavoitteellinen 6h/viikko tavoite on täyttynyt ihan triplasti ja kiitos ihan mahtavasta säästä!

Lähdettiin reissuun lauantaina ja kävin kolmesti rinteessä, salilla kahdesti ja koiran kanssa joka päivä kävelyllä! Viikonloppuna on luvassa salilla käymistä KAMERAN KANSSA, lisää rentoutumista ja karkista irrottautumista! Lomalla on tullut vähän liikaa napsittua karkkia, mutta sallittuahan se on, mutta säännöllisestä ruokailusta olen pitänyt kiinni hyvällä menestyksellä! Eikä se ole niin justiinsa, eipä ole kuitenkaan joka päivä tullut hamppareita tai muutenkaan roskaruokaa syötyä, kun itse ollaan mökillä ruoka tehty! :)

Koiranäyttelyä, karttinkia, uintia, keilausta, höpöttämistä... Hitsi tää loma on ollut yks parhaista ikinä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti